Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » El kell felejtenem! Hogyan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kell felejtenem! Hogyan?

Figyelt kérdés
Szóval.Tetszik egy 17 éves fiú,én 14 vagyok.tisztaban vagyok vele hogy Ennyi idősen ez nagyon sok korkulombseg.ő mast akar mint én.ő mar nyilvan szexet akarna amit én meg nem.bulizni jár ahova én nem es a tobbi... Teljesen mast akarunk,masok az igenyeink. Es ami a legjobb hogy köszönőviszonyban sem vagyunk.tehat nem is mondhatom hogy ismerem,de szoktam hallani ahogyan beszel,a stílusa,ahogyan kinez,a kommentei.....vicces,aranyos es nem flegma es bunkO.tokeletes. Velem ellentétben. (még csunya is vagyok) teljesen esélytelen a dolog.el kell felejtenem valahogy. Mit tegyek? Olvasok mindennap futok es ammennyit csak tudok a barátaimmal vagyok de nemsegit folyton o jar a fejemben.mondjatok valami jo otletet,vagy okokat amiert ell kell felejtenem.nagyon sokat segítene. Koszonom.
2015. jún. 23. 11:30
 1/4 anonim válasza:

Megértem a helyzetedet, de nem biztos, hogy elkell felejtened, valahogy probálj megismerkedni vele pl: facebookon, vagy ha egyedül van, és elöször legyetek barátok, keress vele közös tulajdonságokat, próbálj felnötthöz méltó viselkedést produkálni, ha ugylátod, hogy méltó hozzád, és akkor is tetszeni fog probálj közeledni vagy mond meg az érzéseid. Ha valóban beléd szeret nembiztos, hogy csak szexet akar, ill az, hogy te nemjársz bulizni nemjelent semmit neki is kell a kikapcsolodás, a szabadság, ill nem kell mindig eggyütt lennetek

No de nemszaladok előre, ha nagyon fontos akkor valami módón tudast vele, hogy tetszik neked, ő viszont adjon egyértelmü választ mert ha a válasza nem akkor azt, jobb minnél elöbb megtudni, hogy ne kergess hiú álmokat. Ha nagyon elszeretnéd felejteni 2 megoldás van:

1: kitörlöd mindenhonnan, nem gondolsz rá.

2: keresel egy hozzád illő fiút.

Remélem tudtam segiteni.

2015. jún. 23. 11:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :) néhány héttel ezelőtt bejelöltem ismerősnek de meg csak vissza sem jelolt
2015. jún. 23. 11:48
 3/4 anonim ***** válasza:
szexet akar tőled?? de ronda vagy? ne is haragudj nem értem
2015. jún. 23. 12:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Odairtam hogy nemismerem. Arra céloztam hogy mar 17 évesen nyilvan szeretné
2015. jún. 23. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!