Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebbol kapcsolat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebbol kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy lany regen tetszettunk egymasnak(2 eve) aztan valamilyen okbol nem tudtunk osszejonni es nemis nagyon beszeltunk majd mindkettonknek lett parja.Egyik nap ramirt beszelgetni es fellobbant valami ugynereztem szeretem mint regen es sok beszelgetes utan elmondtam hogy tobbet erzek mivel ugy lattam kolcsonos de mikor mondtam aztmondta csak baratkent tekint ram.Lehet hogy a kapcsolatuk rossz volt pont azert jelzett pozitivakat es mikor jolett a kapcsolatuk inkabb ot valasztana?a lenyeg hogy azota nemigen beszeltunk de uzente egy baratjaval hogy irjak mert hianyzok neki de nem merek mert felek hogy megint lepattint a barat szoveggel..lehet ebbol meg kapcsolat?

2015. jún. 23. 00:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne erőltesd, mert a végén barátként se fog rád tekinteni, a pletykáknak meg ne higgyél hogy azt üzente egy barátjával hogy írj rá meg ilyenek. Ha akar valamit majd rád ír. Am meg ha van barátja akkor mit akarsz alattomoskodni? meg neked is van barátnőd aztírtad inkább vele foglalkoznál...
2015. jún. 23. 00:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nagyon szeretnél írni neki írj! Ha válaszol akkor csak érdekled főleg meg ha pozitív választ ad a kérdésedre. :) De ha nem válaszol akkor nem valami jók az esélyek.Mert ha még nagyon elfoglalt is valaki azért ha nem is azonnal,de tud írni ha akar.

Ha azt mondja hogy csak barátként tekint rád akkor valószínűleg így is van.Ha mégis változna a helyzet valaha ahhoz több kellene.Személyes beszélgetések,közös programok például.Te pedig semmiképp se nyomulj és akarj többet! Mert még a végén még a barátod se akar majd lenni.Szóval türelem! :)

Amúgy meg miért másokkal üzenget? Miért akarja hogy te írj rá? Ez nem egyenes dolog.Ha akar valamit ír.Ha nem akar nem ír.Elég modern világban élünk nem kell már másokat használni postagalambnak.

Szerintem írj neki egy rövidet és a végén kérdezz valami.Abból csak kiderülhet valami.

2015. jún. 23. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!