Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy újra minden a régi legyen? ;- (
18 vagyok, és van/volt egy legjobb fiú barátom, aki nem mellesleg a padtársam is.Kicsi korunk óta ismerjük egymást,és mindig is szerettem őt, mint barátot,soha,egyetlen alkalommal sem gondoltam rá másképp. Talán ez az oka annak, hogy félvállról vettem a majdnem két évig tartó, nem barátok között megeső témázgatásokat, a sok közös,bensőséges pillanatot. Ez idő alatt viszont mindkettőnknek volt első, második, s még ki tudja mennyi szerelmünk, mégsem voltunk képesek eltávolodni egymástól, ezt persze én a barátságunkból kifolyólag nem
tartottam lényegesnek. A végzős évenünkben viszont rádöbbentem, hogy mennyire fog hiányozni, mert ezúttal utunk ketté válik. Minél jobban telt az idő, annál komolyabb helyzetekben találtuk magunkat, egyszer többet ittam a kelleténél,s ha nem lenne úriember, lefeküdtem volna vele... Holott mindig is azt bizonygattam magamnak, hogy nem vagyok szerelmes.A sorsfordító pillanat az volt, amikor a bankett éjszakáján elmondta, hogy mennyire szerelmes minden egyes porcikámba, már hosszú idő óta, és azt akarta, hogy tudjam így a végére...rádöbbentem, hogy ez a fiú rengeteget jelent nekem, de már van egy2 éves kapcsolatom is, és imádom a barátomat, de ezúttal azt hiszem szerelmes lettem a padtársamba is, aki viszont két napra a bankett után kijelentette,hogy el akar felejteni, és hogy ne beszéljünk többé, nekem így lesz a legjobb..azt hiszem, akkor éreztem, hogy milyen, amikor valakinek tényleg a szíve hasad meg :-( szeretem őt és ő is engem,de pont ez az, ami tönkre tett egy tizenegynéhány éves barátságot . Nagyon hiányzik nekem :-(
Csak azért neem akar veled talizni, mert nem bírja hogy csak barátok vagytok, szerintem. :/
Talán Neked kell lépned… ahogy Te akarsz…
sok sikert! :)
Valószínű,hogy ez a baj. De mit tehetnék? Szerintem azért mondta, hogy jobb lesz így nekem, mert már van barátom, és tudja, hogy mennyire szeretem, nem akar nekem rosszat, ez viszont még jobban elkeserít :-( tudom, hogy el kell engednem, de ő volt a legjobb
barátom :-(
Szia !! Eleg erdekes helyzetben vagy most. Nos hidd el en is igy voltam egy lannyal, nagyon szerettem (sajnos meg most sem tudom kiverni a fejembol 3 ev utan.. ) ,de te most olyan valasztas lehetosege elott alsz ahol nem mas emberek kell megmondjak, hogy te melyiket valaszad. Egyedul csak a szivedre kell halgatnod , meg ha olyan nehez is a valasztas. A masik meg az hogy te fel kell tegyed magadban azt hogy megeri egy 2 eves kapcsolatot es uj kapcsolatert felbontani ?? (szoval en arra ertem hogy ha mar 14 eve ismeritek egymast akkor ismered ugy mint a tenyeredet.... es ez alapjan el tudok donteni azt hogy megeri e egyeltalan...... )
Akarmelyik utat is valasztod sok boldogsagot kivanok neked , es talald meg azt az ember akit a vilagon a legjobban szeretsz :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!