Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha a srác aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Black.hayate01 kérdése:

Mit csináljak ha a srác aki tetszik hirtelen elkezdett kerülni engem?

Figyelt kérdés
Már 2 éve tetszik nekem szinte legjobb barátok voltunk és tetszettem neki egy időben (de én dilis nem vettem észre...:c ) és hirtelen egy hétvége alatt "úgy döntött" h elkerül....nem ír vissza, nem koszon vissza... néz (szinte bambul rám) de kerül...mit tegyek? összeszeretnék jönni vele de mit tegyek ? előre is köszönöm a válaszokat:))

2015. jún. 18. 20:41
 1/4 anonim válasza:
Az lenne a legegyszerűbb, ha élőben odamennél és megkérdeznéd hogy mi a helyzet. Online elutasíthat, de elég kicsi az esélye hogy keresztülnéz rajtad, ha nekiszegezel egy kérdést.
2015. jún. 18. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
kulázz bele
2015. jún. 18. 21:18
 3/4 anonim válasza:
Lehet megunt
2015. jún. 19. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Menny oda hozzá és kérdezd meg mi a baja.Ott nem kerülhet el.
2015. jún. 29. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!