Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Unalmasnak érzem magam a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmasnak érzem magam a barátom mellett?

Figyelt kérdés

Eléggé különbözőek vagyunk, személyesen nagyon jól elvagyunk, van közös téma, nagyon sokat nevetünk stb.

De amint telefonon beszélünk, csend van...az a kínos csend..3 perc lenne kb.a napi beszélgetés...

Én inkább az a kimenős fajta vagok, emberek közt imádok lenni, programokra menni, olyan "jó"kislány vagyok. Ez az oka amiért olyan unalmasnak érzem magam mellette, mert tudom, hogy a haverjai meg isznak, meg r*bik és nem is sorolom tovább..khm.. Szóval tudom, hogy nem hiba bennem, hogy nem drogozok, nem iszok, tanulok stb, de neki más a nézőpontja.. Nem illek bele pl a baráti körébe. A napja általában haverokból, belőlem, és a "hobbijaiból" áll. Annyira senkinek érzem magam..

2015. jún. 18. 13:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem jó neki és csak szörnyülködik, akkor minek megy? Nekem elég furának tűnik a srác.
2015. jún. 18. 14:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam, nem is unalmasnak érzemmagam, csak érzem, hogy le vagyok emiatt nézve, meg olyan idézem "cicababa egy stílus ez"
2015. jún. 18. 14:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Na ez az.. szerintem csak meg akar felelni nekik, nem mer kiszakadni és "menő" akar lenni.
2015. jún. 18. 14:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát, elég baj, hogy ettől érzi magát menőnek. Szerintem szánalmas, ha valaki nem tud másról mesélni, csak hogy mennyit ittak ma a haverokkal. El kellene vele beszélgetned, hogy ez szerinted pont az ellenkezője, mint aminek hiszi. Ráadásul ha nem élvezi ő sem, akkor töltse értelmesen a napjait, mert ez amit csinál gáz. Az meg tényleg nevetséges, hogy még te érzed (vagy ő érezteti?) magad kevesebbnek emiatt, pedig pont fordítva van. Amúgy én egyet értek teljesen azzal a válaszolóval, aki az árokból összeszedős történetet mondta. Ha nem változik meg hamarosan, én is kitenném, bármennyire is jól érzitek magatokat együtt. Annyira nem is érzed magad jól mellette, ha ilyen problémáid vannak vele.
2015. jún. 18. 14:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy lenéz, de sosem leszek az a 'cool' ember a szemében. Pedig egyáltalán nem vagyok egy szürke kisegér. Bár azt kérte ne legyek olyan mint a haverok
2015. jún. 18. 14:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Na, neked is pontosan erre kellene megkérned, hogy ne legyen olyan.
2015. jún. 18. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az is lehet, hogy ő pár év múlva kitombolja magát és lenyugszik és már nem annyira fogja érdekesnek találni a szimpla lerészegedést, persze lehet, hogy addigra te meg már családot akarsz, lehet hogy kicsit érettebb vagy nála? Vagy csak mások vagytok. Nem biztos hogy baj egyébként, ha elfogadjátok egymást.
2015. jún. 18. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!