Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinteek is tonkre ment a vilag? Mert szerintem nagyon is. Ahogy ezeket olvasom.12 evesen mar tudom en mennyire sokat kepzelnek magukrol. Meg 14evesen mar sex igy sex ugy. Hova fejlodik ez a vilag?
Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 13:33
11/16 anonim válasza:
Nem oszd már itt az észt gyerek
Most akkor nagyon érett vagy
12/16 A kérdező kommentje:
11 es te jótszod itt az eszed gyerekként... én már tudom mikor 28 vagyok...
2015. jún. 18. 14:13
13/16 anonim válasza:
"de úgy a helyes hogy sex googleba is kijavitsa ha nem tudnád..."
Na igen Szerintem is nagyon rossz úton halad a világ. Főleg, ha egy magát 28-nak valló valaki ilyen okfejtéssel villog. (A helyesírásról nem is beszélve.)
14/16 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a társadalom az óvodától el van bacva. Már ott félrenevelik a gyereket. És szép és jó, hogy itt mindenki osztja az észt, a gyakorlatban meg sehol semmi :D Pl.a kis elsős gyerek simán beszólogat a tanárnak, hogy dögöljön meg a büdös prosti (a prosti csúnyábban kifejezve) és semmilyen következménye nincs. Vagy gond nélkül eltörheti a nyolcadikos a széklábát, drogozhat a suliban, és még csak ki sem rúgják. Sz@rnak a gyerekek fejére, aztán sipákolnak, hogy így undorító társadalom meg úgy büdös média. Legalábbis egy rakás állami iskolában így mennek a dolgok. És ez még csak a közoktatás, az otthoni helyzetről nem is beszéltem..vagy arról, hogy az utcán, hogy viselkednek egyesek.
15/16 anonim válasza:
mi közöd van neked mégis hozzá, hogy ki mikor és hogyan szexel legális keretek között? :D nem a te életed.
16/16 anonim válasza:
Hova tart mondd csak a Világ, mi?
A fele semmi de a fele valami és
Az a fele olyan dolgokkal van tele
Amire itt mindenki kíváncsi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!