Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki legyen a feltekeny?
Lany szemmel nézve nem sok, mert nekem is van 2 nagyon jo fiu haverom, es nagyon birom oket de egyikkel sem tudnek osszejonni, mert...mert nem xd. De az en baratom is feltekeny lesz ha azt meselem milyen jot hulyultunk stb...pedig tudja h en ot szeretem.
Viszont fiu szemmel nezve kicsit meg lehet erteni, mert most gondolj bele. Ha fiu lennel es lenne egy baratnod aki sokat log fiukkal, neha sztem te is kicsit feltekeny lennel, akkor is, ha tudod, hogy csak baratsag van koztuk...mert azert mindig ott van az a hatha...
Sztem...
Amugy en is feltekeny lennek ha a baratom az exevel logna...mert az tenyleg valoszinubb hogy ok jonnek ossze, mint hogy te vmelyik haveroddal...
De ez csal az en velemenyem..:)
(Bocsi telorol vagyok)
Gondolj bele, hogy a féltékenység micsoda, mi táplálja, kivel/mivel van gondja a barátodnak, mitől is fél.
Beszélgess erről vele és ha nem változtat a hozzáállásán, akkor gondolj bele, hogy hova vezethet egy kapcsolat így. Hosszú távon egy ilyen féltékenykedés nagyon tönkre tudja tenni a párkapcsolatot.
Velem egyszer tehetné meg ezt a párom, alaposan elbeszélgetnék vele és nem maradnék tovább a kapcsolatban, ha azt látom, hogy ezen nem hajlandó változtatni. De ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!