Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ki legyen a feltekeny?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki legyen a feltekeny?

Figyelt kérdés
Atjott hozzam ket fiu spanom, amit a baratom rossz szemmel nezett. Pedig tudja jol, hogy azzal a 2 fiuval sosem jonnek ossze vagy barmi, meg nagyon jol ismeri oket o is, mert a tarsasagunkba tartoznak es legjobb baratok vagyunk. Nagyon kiakadt azon, hogy atjottek. Am, o egy csomot log a volt baratnojevel(o is szinten a tarsasagunk tagja, de..) az elso "nagy" szerelmevel, amiert en sosem szoltam neki, pedig gondolhatta volna mennyire boki a csorom, es azon aggodom, hogy meg szereti valamennyire.. Tegnap beszeltunk errol, es azt mondta engem szeret. Es a legjobb baratja azzal jott, hogy a baratomnak az, hogy atjott az a 2 fiu hozzam, olyan, mintha az o volt baratnoje felmenne hozza... Holott azert a ket dolog szerintem teljesen mas, mert en nem jartam es nem is fogok jarni a 2 fiu kozul egyikkel sem, a baratom meg siman jarhatna az exevel.. Van ertelme, hogy feltekeny?

2015. jún. 17. 09:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Lany szemmel nézve nem sok, mert nekem is van 2 nagyon jo fiu haverom, es nagyon birom oket de egyikkel sem tudnek osszejonni, mert...mert nem xd. De az en baratom is feltekeny lesz ha azt meselem milyen jot hulyultunk stb...pedig tudja h en ot szeretem.

Viszont fiu szemmel nezve kicsit meg lehet erteni, mert most gondolj bele. Ha fiu lennel es lenne egy baratnod aki sokat log fiukkal, neha sztem te is kicsit feltekeny lennel, akkor is, ha tudod, hogy csak baratsag van koztuk...mert azert mindig ott van az a hatha...

Sztem...

Amugy en is feltekeny lennek ha a baratom az exevel logna...mert az tenyleg valoszinubb hogy ok jonnek ossze, mint hogy te vmelyik haveroddal...

De ez csal az en velemenyem..:)

(Bocsi telorol vagyok)

2015. jún. 17. 11:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Gondolj bele, hogy a féltékenység micsoda, mi táplálja, kivel/mivel van gondja a barátodnak, mitől is fél.

Beszélgess erről vele és ha nem változtat a hozzáállásán, akkor gondolj bele, hogy hova vezethet egy kapcsolat így. Hosszú távon egy ilyen féltékenykedés nagyon tönkre tudja tenni a párkapcsolatot.

Velem egyszer tehetné meg ezt a párom, alaposan elbeszélgetnék vele és nem maradnék tovább a kapcsolatban, ha azt látom, hogy ezen nem hajlandó változtatni. De ez én vagyok.

2015. jún. 18. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!