Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék az ellen hogy a barátom ne legyen ennyire féltékeny?
Mert szar kérdést teszel fel neki. Én azt kérdezném tőle, hogy "Miben nem tudsz rám felnézni?" és "Miért nem bízol meg bennem?"
Amúgy tuti, hogy valami lelki gondja van, ami önbizalomhiányt okoz nála.
Gondolom vannak rossz tapasztalatai korábbról.
Ha te nem adtál rá okot és nem is fogsz egy idő után elmúlhat, de nem tudni mennyi az az idő.
Ha szereted, akkor támogatnod kéne, és mindig megnyugtatni, hogy meg tudjon benned bízni. Minden alkalommal. Újra és újra. Nem viccből csinálja, hanem mert félelmei vannak.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.:)
Sok fiu baratom van,de ö is ismeri őket,nincs titkom előtte,facebookon is közös profilunk van,es ezmiatt nem ertem ezt az egeszet.Mikor ő nem volt nekem minden hétvégén bulizni jàrtam,miatta ez is megvaltozott,en a jövőmet vele tervezem!Remelem megfog valtozni,megfogadom a tanàcsaitokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!