Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes belém?
Az osztálytársam (lány) sokszor a közelembe akar kerülni esetleg átkarolni.
Osztálykiránduláson lemaradtunk és hirtelen megváltozott. Ketten maradtunk egyedül és odajött hozzám, hogy karoljam át nehogy elvesszen. (:D)
Még a egy bók szerűséget is odadobott, hogy "hé te edzel?".
Az az érdekes, hogy az ilyeneket az utóbbi 1-2 hónapban kezdte el így év vége felé.
Igazából szép lány meg minden csak picit összevagyok zavarva mert néha csinál hasonlókat más osztálytársammal is például rövid időre a vállukra hajtja a fejét. Mondjuk az utóbbi eddig csak egyszer fordult elő...
Áhh tiszta idegroncs lettem az utóbbi 1 hónapban, hogy akkor most mik is szándékai. Az egyik felem aztmondja, hogy csak tipikus nőies kacerkodás meg mittudomén a másik meg azt, hogy belémzúgott :S.
Bocsánat a túl hosszú kérdést, viszont még így sem írtam le mindent, hisz nem egy élettörténetet akarok írni.
Előre is köszönöm a normális válaszokat :)
Hát szerintem abszolút lehet mindkét eset sajnos (kacérkodás is), bár ha még csak ilyen fiatalok vagytok, akkor én valószínűbbnek tartom, hogy tetszel neki. :)
Szerintem valahogy próbálkozz be nála, hátha kapsz egy egyértelmű jelet.
wee're all living in ameerikaa!!
amerrikaa! is wunderbaar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!