Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova hívjak el egy lányt akibe szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Első randi lenne2015. jún. 15. 23:12
1/9 anonim válasza:
Melyik városban lesz a randi? ( csak hogy mik a lehetőségek?! (
G
2/9 A kérdező kommentje:
Budapest. 16. Kerület környéke
2015. jún. 15. 23:24
3/9 Marko polo válasza:
Szép helyre, parkba, valami gyors étterembe, talán még moziba...
kb. ennyi , a többit meg ti oldjátok meg :D :)
4/9 anonim válasza:
Vidd el bowlingozni, annál jobb nincs. Aktív szórakozás, megmutathatod, hogy milyen "macsó" vagy a gurításaiddal, de utána persze hagyod nyerni, így bebizonyítod, hogy milyen rendes vagy :D Közben iszogattok, dumáltok, ha esetleg a lny nem tud bowlingozni, az a legjobb. Odamész átkarolod és úgy mutogatod el rajta, hogy kell :D
5/9 anonim válasza:
4-es vagyok, láttam a 3-as mozit írt, azt felejtsd el, legrosszabb randik egyike. Beültök egy filmre és 2 órán keresztül ültök némán egymás mellett.
6/9 Marko polo válasza:
Kedves 5# ös, ki mondta hogy csak ülni lehet teljesen némán ? Ezt nem tudom honnan veszik sokan ... igazából a randikon az első érintés is számít szerintem... különben lehet hogy azt hiszi rólad hogy nem is akarsz semmit se tőle (persze ezt most úgy értem ha nem volt még semmi, még érintkezés sem...)
7/9 anonim válasza:
De első randin az a legjobb, ha beszélgettek, minnél többet megtudni a másikról. Moziban meg nem lehet beszélni, mert a körülötted lévők úgy küldenek el melegebb éghajlatra, mint a huzat
8/9 Marko polo válasza:
Ebben igazad van, nem mindenhol lehet üres vetítésre beülni ... Akkor még maradnak a Parkok, a szép helyek, meg a gyors éttermek ....
9/9 anonim válasza:
Pedig első randinak egy üres moziterem, az nagyon cool lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!