Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elballag és nem látom többet!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elballag és nem látom többet! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Régebben együtt voltam egy fiúval kb. jó fél évig, mikor közölte velem ,hogy szakítanunk kell,mert Ő mindig is az egyik évfolyam társamat szerette és csak azért járt velem ,hogy hátha el tudja felejteni ,de nem tudta és ÉN MÉG MINDIG SZERETEM !most itt az év vége és elballag.Amit tett velem ,annak ellenére is hiányozni fog.Mellesleg egy másik fiúval is csak azért szakítottam ,mert nem tudom elfelejteni.A telefonszáma is megvan Facebookon is ismerősök vagyunk ,de a barátnőjével (aki miatta szakított velem )még mindig együtt vannak.

Szerintetek van esélyem újra összejönni vele?

Mit csináljak?

2015. jún. 16. 12:33
 1/6 anonim válasza:

Ha nagyon szereted ahogy mondtad és hogy megvan a barátnőjével én nem rontanék bele. eLMONDHATÓD DE HA ELUTASÍT AKKOR neked fog fájni mert nem hinném ,hogy szakítana az idéglenes barátnőjével (hiszen te mondtad hogy totál oda van érte )ha megvannak.

De azért egy próbát megér ,úgy is az ember csak egyszer él csak ne reménykedj nagyokban.

2015. jún. 16. 12:46
 2/6 anonim válasza:
#1 az első válaszoló vagyok :Nem akartam ilyen durván megfogalmazni de , ha a lány miatt szakított veled akkor a fiú csak kihasznált hogy hátha így elfelejti persze nem biztos hogy így van mert a kapcsolatról nem írtál ,de amiket leírtál ez jött ki .
2015. jún. 16. 12:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát ez így van, az utolsó amit küldött (levelet) abban írta ,hogy csak egy kitérő voltam ,hátha elfelejti a lányt .

A kapcsolatunk:Én nagyon jól elvoltam vele ,sok közös tulajdonságunk van és én úgyis éreztem ,hogy szeret,mindig együtt voltunk ,képes volt a debreceni középiskola helyett csak egy sima közelebbi suliba beiratkozni.

2015. jún. 17. 09:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Szia Rebi!!!

Nem tudok a szemedbe őszintén belenézni,és nem tudom azt mondani hogy szeretlek.

Én téged teljes szívemből szerettelek.

Amikor 2014 10 07-én nekem te igent mondtál életem legszebb napja volt.

Úgy éreztem hogy te vagy az igazi nekem:de nem,tévedtem.

Nehéz ezt mondanom de muszáj elmondanom, hogy a szívem azt monda, hogy szakítanom kell veled.

Mindig a szívre kell hallgatni.

Én beleszerettem egy másik lányba,most neve szerint nem fogom mondani.

6 hónap és 24 nap után egy gondolom hogy eljött annak az ideje hogy szakítsak veled.

Sok szép pillanatom volt veled,sok szép percem ,de ez már a múlté.

Én boldog voltam veled,de szerintem te velem nem.

Te sokkal, de sokkal jobbat érdemelsz nálam.

Szóval egy szóval csak annyit mondhatok, hogy teljes szívemből szerettelek,de ennek vége,nekem ez nem megy:SZAKÍTOK.

2015. jún. 17. 09:48
 5/6 A kérdező kommentje:
ezt írta még az utolsó levele előtt !
2015. jún. 17. 09:49
 6/6 anonim válasza:

#1 vagyok : Nagyon sajnálom,de ha nagyon nyomja a szívedet akkor mond el .És majd Írj hogy mi lett :)

14/L

2015. jún. 18. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!