Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak és ki van még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak és ki van még ezzel így?

Figyelt kérdés
Félek,ha összejövök egy lánnyal,akkor anyám (anyámmal élek,apámmal nem tartom a kapcsolatot),meg a nagyszüleim folyton kérdeznének róla,nekem meg ehhez semmi kedvem.És ha titkoba tartanám,előbb utóbb szerintem kiderülne.(Még nincs barátnőm.)

2015. jún. 16. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt senki nem kerülheti el :) ezen túl kell esni. Jobb most elmondani minthogy utólag derüljön ki , mert akkor azt hiszik h valamiért takargatod.
2015. jún. 16. 10:30
 2/7 A kérdező kommentje:
De ezt a kérdést azért tettem fel mert szerintem már alakuklóban van. :) És ha mondjuk majd csak anyámnak mondanám el?
2015. jún. 16. 14:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Anyámnak van egy pasija (Januártól tart a kapcsolatuk) és úgy volt hogy nem költözik ide ,meg anyám se költözik oda,anyámat rászokatta a cigire.(Vagyis inkább vissza,mert leszokott.)Most mégis az van,hogy ide költözik és nem akarom,hogy ide költözzön.És anyám már sokszor megkérdezett,hogy ide költözhet-e és én eddig folyton nemet mondtam.És anyám azt mondta,hogy majd ő is így fog viszonyulni hozzám,ezért nem akarok beszélni anyámnak semmiről maximum 1-2 hónap múlva.Meg anyám azt mondja,hogy ha ide költözhet,akkor leszokik,de szerintem tutira nem fog.Mert amikor elsőnek megláttam,hogy megint cigizik,akkor azt mondta,hogy Megigéri nem fog rá szokni és rá szokott! (De mondjuk nem a cigi miatt nem akarom,hogy ide költözzön,hanem más miatt.)
2015. jún. 17. 13:48
 4/7 A kérdező kommentje:
De ez így hülyeség mondjuk,mert jó pár hónapja (vagy pár éve nem emlékszem pontosan mikor mondta ezt anyám:),hogy ez a lány miért nem tetszik?
2015. jún. 18. 07:47
 5/7 anonim válasza:
szerintem ha már tuti, hogy jártok a lánnyal, és a barátnőd is úgy gondolja, hogy szívesen találkozna anyuddal, akkor mutasd őket be egymásnak, de addig is csak annyit mondj anyukádnak, hogy alakulóban van valami :)
2015. jún. 25. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért tervezgeted??? FŐLEG HA KELLEMETLEN ÉLMÉNYKÉNT FOGOD FEL??? XDDXXD

Miért kéne szolni?

2015. jún. 25. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Én így vagyok ezzel, hogy kialakulóban van és anyámnak elmondtam, erre ő azt mondta, hogy 15 évesen még nem kell nekem fiúznom, mert amikor ő volt ennyi idős mint én akkor ez nem volt divat. És hogy nem örülne neki.
2016. júl. 13. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!