Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudok tenni ezzel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni ezzel?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam, hogy feltegyem-e ezt a kérdést, vagy tartsam meg magamnak. Végül úgy döntöttem, szükségem lesz segítségre.

Amit tudni kell rólam:

Egy 14 eves lány vagyok, magas és karcsú, ezzel nincs is semmi bajom. Rövid, oldalt ill. hatul felnyirt hajam van, aminek köszönhetően soha nem kaptam pozitív visszajelzést emberektől.

Van egy bátyám, 3 év van köztünk. Értelemszerűen vannak haverjai, tegnap hajnalig itt voltak. Az egyik sráccal -legyen Kornél- egész régóta jóban vagyunk, tetszik is. Ez a tipikus tinédzser dolog, csak helyes, aranyos, de Ennyi. Eddig nem is tulajdonitottam neki nagyobb figyelmet, de ejszaka átjött hozzam, lefeküdt mellem es vagy masfel órán at lelkiztunk. Nincsenek jkulonosebb problémáim, csak a sablon, ezert inkabb o beszelt. Nemrég szakitott a barátnőjével, tagadja, de megviselte. Türelmesen hallgattam, probaltam neki segiteni, majd hirtelen Közelebb húzódott hozzam, elkezdte simogatni a karom, majd kezet lassan vegigfuttatta oldalamon. Nem vagyok egy prűd, ártatlan kislány, de jobbnak lattam finoman kitessekelni a szobámból. Ami annyit jelent, hogy hajnalban a sötétben megdobaltam parnaval.

A kérdésem pedig az, hogy megis mi a fészkes fenet csináljak?! Egyre tobbet gondolok ra, viszont tisztaban vagyok vele, hogy a vilagon semmit nem akar tolem -bar a hajam miatt ez érthető is-. Na mar most, ezt mindenesetre nem akarom, nem is fogom vele folytatni, a szuleimnek es bátyámnak nem szólok, hisz nem tortent semmi. Testvéremet nem is érdekelne, max kirohogne. Szoval valami ötlet, hogy hogy felejtsem el, valamint ha megegyszer probalkozna, mit tegyek?

U.i.:helyesírási hibákért bocsi-leginkabb ekezetekre gondolok, telorol vagyok.

2015. máj. 31. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nah mar most.. Az jo hogy nem engedted hogy simogasson stb... de mondjuk ezt mondhattad volna is neki. De mivan ha mégis tetszel neki?? Joh a hajad miatt gondolod hogy nem azt értem, de lehet belsőleg tetszel neki és...hath nem is tudom... ösze szeretne veled jönni. Vagy a másik lehetöség hogy lehet csak b*szni szeretett volna a kis mocsok xd.
2015. máj. 31. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem eleg elvetemült ahhoz, hogy bejojjek neki. Szoval maximum dugni akar.

Mondhattam vna neki, de rámenős, es szerintem értette a célzást :)

2015. máj. 31. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a sracc csak megfektetni akart, ez jon le az egesz tortenetbol, ugy hogy a kovetkezo esetben is elutasitanam a helyedben.

Miert nyirattad fel a hajat, ha ugy erzed hogy emiatt nem kedvelnek? Egyebkent ez butasag. Ebbol is latszik hogy meg valamilyen szinten gyerek vagy. Az emberek nem azert kedvelnek vagy utalnak mert sovany,kover,magas,alacsony,kopasz,hosszuhaju,rkvid haju, beteg stb vagy, hanem onmagad miatt. Ezt ne uvy ertsd hogy te rossz ember vagy es ezert kedvelnek kevesbe, hanem azert mert lelkileg mas emberek vagytok, nem passzoltok ossze, mas a stilusotok, es a ketto nem fer ossze. Akik pedig szeretnek azok is miattad, erted vannak oda, legyen ez most csak egy baratsag vagy kapcsolat. Gondolkodj el a dolgokon. Akiknem fontos vagy, nem az fog szamitanj hogy fel van nyirva a hajad, han hogy milyen ember is vagy te. Aki meg kulso szemmel itel, az helybol hulyebb mint mas neki futasbol. Nem szabad. Ne gondolkodj igy. Pozitiv vissza jelzest akkor fogsz kapni, ha biztos leszel onmagadban, akkor ha lesz onbizalmad. Ez nagyon sok tanulassal, es munkaval jar, de idovel meg lesz, ha tenyleg akarod.

A fiura visszaterve: amint mar irtam, szerintem csak szexet akart, es legkozelebb is elutasitanam.

Hogyan felejtsd el? Ismerked, baratkozz, es idovel meglatpd hult helye.sem lesz. Probalj elvonatkoztatnia tattol, hogy jajj mikor hozza at a tesod mikor lathatod. Nem. Nem kell beszelgetned vele, mert akkor ismet elo fognak jonni benned az erzelmek. Egy ilyen idosebb fiubak mar sokkal tobb igenye van meg neked, es az irasodbol azt erzem hogy erre nem allsz keszen ugy hogy tenLeg ne. Ismerkedj, foglald le magad a hobbiddal, olyan dolgokkal amit szeretsz. Es kerlek gondolkozz azon amit irtam.

2015. máj. 31. 18:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom.

Viszont az emberekben első látásra kialakul egy vélemény, es az én esetemben ez negativ lesz. Imádok különbözni a többiektől, szeretem mikor az emberek mellettem nem tudjak eldönteni a nemem, nem is errol van szo. De mindig dilisnek néznek, undorodnak tolem, kérdezgetik hogy leszbikus vagyok-e stb. Nincsenek barátaim, nem jarok el szórakozni, ismerkedni, egyre inkabb magányos es antiszociális vagyok. Az önbizalmam romokban, konkretan görcsöl a hasam ha emberekkel kell beszélnem, szoval ez nehez ugy. Tisztaban vagyok vele, hogy ezek mindennapi problémák, es csak én tudok rajtuk vagy magamon valtoztatni, de gyerek vagyok, minek meg nekem másfajta problema? :)

2015. máj. 31. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Orulok, hogy latod a problemat, es azt is tudod hogy csak te valtoztathatsz rajta. Az elso lepes mindig nagyon nehez. Ne gondolj masokra, ha te kulonc akarsz lenni, hat legy az. Akkor leszel boldog felnott, ha megtalaod onmagad. Ha te ilEn vagy, hat ilyen vagy. Ismetlen aki igazan szeret, onmagadert, ezert a kuloncsegert fog szeretni. Aki pedig nem, az jobb is ha tavol van toled. Maganyos vagy, hat tegyel ellene. Igen, tudom. Tudom, hogy ez nagyon nehez, es bonyolult, de hidd el, nem lehetetlen. Kezdesnek keress peldaul egy a hobbiddal kapcsolatos elfpglaltsagot tarsasagban, peldaul ha szeretsz rajzolni, akkor jarj arra. Hat tancolni, akkor oda es stb. Ott a kozos erdeklodesnek hala, fogsz baratokat szerezni meglasd. Nehez lesz, de kitartast csajszi! Hidd el, hogy menni fog ! Ha elhiszed, akkor megtudod csinalni. :)
2015. máj. 31. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:

1.) csak meg akart fektetni

2.) a felnyirt haj szexi :-)

Bye :D

2015. máj. 31. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!