Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Féltékeny vagyok a haverjaira?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok a haverjaira?

Figyelt kérdés
A barátom nyáron minden egyes nap el fog menni haverokkal, köztük lányok is vannak. Amúgy is nagyon féltékeny típus vagyok, de az, hogy ott alszik náluk, az egyenesen kikészít. Megy velük fürdeni, strandra, bulizni, reggelig kint vannak a szabadban, és mint a romantikus szerelmesek bámulják a csillagokat. De velem semmit.. Nem mellesleg ezek a lányok drogosak, isznak és r**bancok.. A barátomat csak elrontják..

2015. jún. 14. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Ő nem szeretne veled menni vagy rajtad múlik?
2015. jún. 14. 18:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Neki minden a nehezére esik.. Ő nem akar, neki az a jó, ha csak fekszik egész nap.
2015. jún. 14. 18:27
 3/10 A kérdező kommentje:
és minden áldott nap délutántól másnap reggelig...
2015. jún. 14. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor felmerül a kérdés, hogy miért vagy még mindig vele? Őszintén.
2015. jún. 14. 18:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Miért mondja ezt mindenki.. :( Elegem van abból hogy elrontja az életem, de mégis nagyon szeretem..itt talán a legnagyobb probléma az, hogy velemnem csinálja azokat,mint amiket azokkal a r*bikkel...
2015. jún. 14. 18:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"barátom nyáron minden egyes nap "Megy velük fürdeni, strandra, bulizni, reggelig kint vannak"

"fekszik egész nap és minden áldott nap délutántól másnap reggelig..."

Eddig jót nem írtál róla, viszont azért khm khm:)

Ha egyszer bulizik éjjel reggelig minden nap,akkor ,hogyan aludhat is ugyanakkor minden nap reggelig, délutántól reggelig?:(

Ne itt várd a megoldást, ha még tudnánk is akkor sem fogadnád el. Mert miért fogadnál el ismeretlenek véleményét 4sor után, mikor te biztos vagy a dolgodban?(akár igazad van akár nem)

2015. jún. 14. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Neked tilos vele menned ?
2015. jún. 14. 18:33
 8/10 A kérdező kommentje:

Úgy hogy nem mennek ki minden este ide-oda, hanem azok a haverok drogoznak,isznak,ő meg csak van, aztán ott alszik náluk..

Nem,mert távkapcsi.

2015. jún. 14. 18:35
 9/10 A kérdező kommentje:
És akkor fekszik egész nap, ha jön hozzám.
2015. jún. 14. 18:36
 10/10 anonim válasza:
Te jo ég! Valamit sürgősen beszelj le vele.. En is jartam hasonlo cipőben mint most te de hamar lerugtam magamrol. Megmondtam neki, hogyha ez nem valtozik es az elso helyen a haverok maradnak vege. Eloszor nem vett komolyan de vegul valtoztatott a dolgon. A mienk is tavkapcsolat egyebkent. Irj privit ha gondolod.
2015. jún. 17. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!