Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek melyik tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Ha egy fiu:romantikus,akit szeret azt nagyon, aranyos, vicces, jofej, nem annyira szép... vagy menő, bunkó, jóképű gazdag... (aki az első típust szereti és van kedve ilyennel ismerkedni írhat is...)

2015. jún. 14. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyilván mindenki az elsőt választaná a leírásod alapján...szóval semmivel nem vagy különb a beképzelt,vagánycsávóktól akik a szépet adják a butus csajoknak.Legalább jól reklámoznád magad...
2015. jún. 14. 18:16
 2/9 anonim válasza:
Első. De szerintem ez minden lánynál így van. Kinek jönne be egy bunkó fiú?
2015. jún. 14. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Azoknak, akik annak ellenére is visszamennek a fickóhoz, hogy az verte őket. Az ilyen viselkedést nem tudom megérteni, hacsak nem vesszük számításba, hogy az illetőnek vastag a pélója és a pénztárcája.
2015. jún. 14. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Mindenki az elsőt fogja írni, de mindenkinek a második kell.
2015. jún. 14. 18:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak azert mert mindenhol látom hogy elvannak az ilyen bunkó nagyoskodó menő csávókkal... és mindenkibe akibe szerelmes voltam az volt velem a baja hogy romantikus vagyok, stb... nem ilyen menő csávó... :(
2015. jún. 14. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Az első.
2015. jún. 14. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Egyetértek. Még talán ömlengeni is fognak ide a nők, hogy nekik mennyire az egyes kéne, de a valóságban 10-ből 10-szer a másodikkal mennek szobára.
2015. jún. 14. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Féltékenység szagot érzek :P
2015. jún. 14. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Féltékenység? Ne nevettess. Ezerszer inkább vagyok egy kicsit különc egyéniséggel, intelligenciával, mint egy tucat hím 80 IQ-val és 0 érzelmi intelligenciával.
2015. jún. 14. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!