Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Ha egy fiu:romantikus,akit szeret azt nagyon, aranyos, vicces, jofej, nem annyira szép... vagy menő, bunkó, jóképű gazdag... (aki az első típust szereti és van kedve ilyennel ismerkedni írhat is...)2015. jún. 14. 18:08
1/9 anonim válasza:
Nyilván mindenki az elsőt választaná a leírásod alapján...szóval semmivel nem vagy különb a beképzelt,vagánycsávóktól akik a szépet adják a butus csajoknak.Legalább jól reklámoznád magad...
2/9 anonim válasza:
Első. De szerintem ez minden lánynál így van. Kinek jönne be egy bunkó fiú?
3/9 anonim válasza:
Azoknak, akik annak ellenére is visszamennek a fickóhoz, hogy az verte őket. Az ilyen viselkedést nem tudom megérteni, hacsak nem vesszük számításba, hogy az illetőnek vastag a pélója és a pénztárcája.
4/9 anonim válasza:
Mindenki az elsőt fogja írni, de mindenkinek a második kell.
5/9 A kérdező kommentje:
Csak azert mert mindenhol látom hogy elvannak az ilyen bunkó nagyoskodó menő csávókkal... és mindenkibe akibe szerelmes voltam az volt velem a baja hogy romantikus vagyok, stb... nem ilyen menő csávó... :(
2015. jún. 14. 18:42
7/9 anonim válasza:
Egyetértek. Még talán ömlengeni is fognak ide a nők, hogy nekik mennyire az egyes kéne, de a valóságban 10-ből 10-szer a másodikkal mennek szobára.
9/9 anonim válasza:
Féltékenység? Ne nevettess. Ezerszer inkább vagyok egy kicsit különc egyéniséggel, intelligenciával, mint egy tucat hím 80 IQ-val és 0 érzelmi intelligenciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!