Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitani kellene vagy szeretem meg?
2.5 ev utan a vege fele mar unalmasnak talaltam es mas lanyokkal is lettem volna igy szakitottam de nem birtam es hirtelen nagyon hianyzott,valami szornyu volt es osszejottunk megint.Nem tudom miert de szakitas elott nem hianyzott 1-2 hetig se de most ahogy szakitottam nagyon hianyzott.Szeretem meg vagy nem kellett volna osszejonni ujbol?elso baratnom
17/F
Az első barátnő (főleg h elég sokáig együtt voltatok) emlékezetes marad, és általában hozzá viszonyítasz más lányokat. :) és a hosszú odő után furcsa is lehetett h egyik napról a másikra nem ír, hív.
Szerintem nem volt hiba újra összejönni vele :)
Ez érthető...
Ez olyan mint egy családtag. Együtt vagytok nagyon sokáig, szeretitek egymást.. De ha egyszer csak úgy döntesz úgy hogy nem akarsz vele lenni mert mondjuk összevesztetek akkor utána megbánod hogy nem keresed mert annyi időt töltöttetek együtt. :)
Szerintem nem volt hiba hogy összejöttetek megint :)
Minek kell kiírni ugyanazt a kérdést kétszer?
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcso..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!