Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fejtörős kérdés lent :D! (Ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fejtörős kérdés lent :D! (Ki tudja rá a megoldást? :D)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tömören röviden szeretek egy lányt az osztályomból viszont ő nem szeret engem... Valakinek van ötlete, hogy mit csináljak ? Inkább felejtsem el ? De akkor is hogyan ? (Nem megy...) (16 éves fiú)
2015. jún. 13. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy észrevétel: a "Xd :D XDDD LOOOL, heh XD :DDDD XD' -ket inkább hanyagold, mert 12 évesnek tűnsz tőle.

Szerintem nyugottan kezdj osztálytárssal, nekem nem volt semmi bajom szakítás után, egyszerűen nem szólunk egymáshoz. Egyszerűen ne lássa rajtad hogy még tetszik neked, nézd levegőnek. Megfordul a kocka és nyertél. Már ha jól csinálod.

2015. aug. 14. 23:47
 12/13 anonim válasza:

mindenki egy csicska akinek nem kellesz, ezt ne felejtsd el

szivesen hogy pozitiv energiakkal latlak el, megkoszonheted

2015. aug. 15. 01:17
 13/13 anonim ***** válasza:

A nagy fejtörő megoldása, hogy sząřøk rá :')

Amúgy meg felejtsd el.. ráerőszakolni nem tudod magad..

2015. aug. 15. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!