VGA hiba? Valaki tud megoldást?
Gigabyte Radeon HD6570-ről van szó
A kártya jól működött de mostanában vacakol (Teljesítménycsökkenés, néha villog a kép, magas terhelésnél kékhalált is volt)
Kipróbáltam és ha a memória órajelét csökkentem jó de ha akár 20 mhz-el emelem azonnal csíkozik.
Garancia 4 éve járt le...
Driver a legfrissebb (Régivel se jobb)
Kép:
Ui.: Fogok venni új gépet de addig is valami megoldás?
Akkor megsúgom, hogy a philips tévében lg, samsung és ismeretlen kínai kijelzők vannak (tudom, ott dolgoztam).
A nike cipő gyártósorán meg a nebo dadong noname cipő is, csak nem varrnak rá plecsnit.
Ahol kiköpik a kityrákotty márkanevű ramot, ott készítik az amd-t is. Minden csak a logón múlik.
Egyébként leírtad a megoldást. Ne húzd a kártyát. Ennyi. Főleg, ha mondjuk nem OC-s. Kb 100 Mhz emelés is 2-3 fps-t jelent, így nem éri meg ezzel nyúzni az eszközt, illetve a saját idegeidet.
Ezen demagóg szöveget után ("AMD-s kártyába igenis tegyenek AMD-s ramot ne pedig utángyártottat. Lehet hogy az se jobb de legalább ugyanaz a gyártó") mi lesz a következő? Magyar ember használjon magyar VGA-t? :D
Szerintem maradjunk a tárgynál és ne égesd magad még jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!