Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez ugye nem gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalacsava kérdése:

Ez ugye nem gáz?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és még nem voltam szerelmes, barátom sem volt még.
2015. jún. 13. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz :)

16/f

2015. jún. 13. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, fiatal vagy még, ne rágódj ezen. Ebben nincs semmi gáz...
2015. jún. 13. 18:42
 3/8 A kérdező kommentje:
rendben értem,csak néha tök furán érzem magam mert a baráti körömben meg a suliban is mindenki a baratjával van ,én meg... de nem baj. legalább nem olyan avgyok mint a többi. :)) (nem nagyképüségből) :)
2015. jún. 13. 18:44
 4/8 A kérdező kommentje:
ugye? :(
2015. jún. 13. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
nincs ezzel probléma :) nem kell elsietni semmit se, bár biztos nem lehet könnyű... ismerős érzés nyugi, 17 éves vagyok és még nekem se volt barátnőm
2015. jún. 13. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Még...

Talán majd lesz.

Mondjuk én.

2015. jún. 13. 19:18
 7/8 anonim válasza:
Nincsen ebben semmi gáz. Én is ugyanígy vagyok, egy barátnőmnek volt normális kapcsolata amire azt mondtam hogy ez tényleg szerelem. A többieknek olyan hogy járnak mondjuk egy hónapig es kesz vége esetleg a fiu csak kihasználja... Ilyenkor belegondolok hogy kell ez nekem ? Hát persze hogy nem ! Majd ha ugy megtetszik egy fiu akkor ráérek az ilyen dolgokkal foglalkozni, és szerintem sokkal jobban fogok járni mint akik elsiettek az ilyen dolgokat. 15/L
2015. jún. 13. 21:11
 8/8 A kérdező kommentje:
igazatok van. :)
2015. jún. 16. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!