Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Van egy fiú aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy fiú aki tetszik

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik és szerintem én is neki. Nemsokára lesz egy ott alvós tábor és ő is ott lesz. Szerintetek elmondjam? Félek hogy ha mondom neki akkor könnyűvérűnek hisz vagy szimplán csak kinevet. Nem tudom hogy mit kezdjek azzal hogy folyton mosolyog rám zavarban van elpirul.Ez azt jelenti hogy tetszek neki?:D

2015. jún. 13. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha azt mondod a táborban, hogy "hallod, te szimpatikus vagy nekem.", és persze te is az vagy neki, akkor örülni fog, mint majom a farkának, hogy tetszik egy lánynak.

Ha azt mondod, hogy "itt a tábor, feküdj le velem", akkor lehet könnyűvérűnek tart majd. Remélem érzed a különbséget. Mellesleg nem tudom hány évesek vagytok, az ott alvós, táboros korszakunkban nem nagyon volt "könnyűvérűség".

20F

2015. jún. 13. 13:25
 2/7 páwwwa ***** válasza:

Szerintem is mond el neki

És hol lesz az a tábor?Csak mert akkor tudnék szituációt mondani hozzá,de igy nem

2015. jún. 13. 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Rendben mostmár értem köszönöm!:) hááát ezt így nem szeretném megmondani nehogy olvasgasson itt:DD
2015. jún. 13. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
8.a osztály? :O
2015. jún. 14. 22:14
 5/7 anonim válasza:
8.a ?? Robi?? Wat
2015. jún. 15. 20:09
 6/7 anonim válasza:

Huha, már vannak tippek :'DD de szerintem is mond el neki mindennkèpp. de fontos, hogy szemèlyesen mert ilyenkor szokott az törtènni, hogy beijednek a lányok ès fb-èn mondják nekik, hogy mit èreznek ami nagyon gáz. De az is benne van a pakliban, hogy ideges leszel ès nehezen fogsz megnyilni egy olyan szemèly előtt aki tetszik neked.

Csak annyit tudok mondani,hogy sok sikert ès legyèl bátor!

2015. jún. 15. 21:04
 7/7 anonim válasza:
Robi? :o Ha te vagy az nem mész te semmilyen táborba maradsz itt és szerelmet vallok XD
2015. jún. 24. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!