Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy fiú aki tetszik
Ha azt mondod a táborban, hogy "hallod, te szimpatikus vagy nekem.", és persze te is az vagy neki, akkor örülni fog, mint majom a farkának, hogy tetszik egy lánynak.
Ha azt mondod, hogy "itt a tábor, feküdj le velem", akkor lehet könnyűvérűnek tart majd. Remélem érzed a különbséget. Mellesleg nem tudom hány évesek vagytok, az ott alvós, táboros korszakunkban nem nagyon volt "könnyűvérűség".
20F
Szerintem is mond el neki
És hol lesz az a tábor?Csak mert akkor tudnék szituációt mondani hozzá,de igy nem
Huha, már vannak tippek :'DD de szerintem is mond el neki mindennkèpp. de fontos, hogy szemèlyesen mert ilyenkor szokott az törtènni, hogy beijednek a lányok ès fb-èn mondják nekik, hogy mit èreznek ami nagyon gáz. De az is benne van a pakliban, hogy ideges leszel ès nehezen fogsz megnyilni egy olyan szemèly előtt aki tetszik neked.
Csak annyit tudok mondani,hogy sok sikert ès legyèl bátor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!