Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most szerelmes belem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szerelmes belem?

Figyelt kérdés

Hello ;)

na belevagok hosszu lessz ;)

Ma mentem hazafele es meglattam a 2 fiu aki velem egy idos es evfolyam tarsak vagyunk..

errre ok jottek velem hazafele.. kozbe mondtak hogy kovettek multkor hazafele es az egyik gyerek regebben mondta hogy tetszek neki! De mar van baratnoje...

aztan tovabb beszelgettunk es igy az egyik elkezdte mondani hogy kilog a melltartom :D (tenyleg kilogott egy kicsit :D) NEM DIREKT es elkezdi: ilyen az alsom is? Es mielott valaszoltam volna pont jott egy baratnom es felbe szakitott (HALA AZ EGNEK)

Szoval valoszinuleg tetszek nekik?

2015. jún. 11. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Te nő vagy, ők meg pasik. Valószínűleg tetszel nekik. Hogy aztán ennél többet érez-e bármelyikük irántad, azt ebből nehéz leszűrni, mivel abból hogy elkísérnek, meg hülyéskednek veled, olyan következtetést levonni nehéz, hogy szerelmes-e bármelyikük beléd, vagy egyáltalán átfutott-e a fejükön az, hogy a testeden kívül, mint ember tetszel-e nekik. Tény szívesen vannak veled, de kettesben kísérgetés alatt ezt igazán nehezen fogod tudni kiszűrni. Legfőképp akkor tudnád ezt meg, ha külön-külön beszélgetnél velük, és abból ahogy figyelnek rád, ahogy foglalkoznak és viselkednek veled, talán többet meg tudnál.
2015. jún. 11. 15:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt :) csak igy szurtem le mert ugy ment az a dolog a fiuknal hogy az egyik elkezd beszelni akkor a masik belevag hogy o legyen a kozeppontban! :D

meg hogy kovettek hazafele....

nem tudom ://

2015. jún. 11. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem választ ki amelyik még neked is bejön és próbáld ki milyen vele kettesben beszélgetni, amikor nem kell egy másik srác előtt adnia a nagyot, hanem csak rád és önmagára kell koncentrálnia. Aztán kiderül, hogy konkrétan van-e bármi is a dolog mögött.
2015. jún. 11. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!