Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet észrevenni egy lányon hogy bejüvünk neki? Ilyen apróbb jelekre gondolok.
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 21:47
11/13 anonim válasza:
Téged néz ,nevet a vicceiden, cikiz (de persze csak poénkodásból)
12/13 anonim válasza:
Vagy ha mondjuk a folyosón mentek egymással szemben, észrevesz és idétlenül, zavartan integet neked, majd amilyen gyorsan csak tud, szinte elsiklik melletted lehajtott fejjel. Vagy mondjuk velem megesett az is, hogy annyira el akartam tűnni a látóköréből annak a srácnak aki tetszett nekem, hogy zavaromban nekimentem a kukának, ami felborult... szoval, a ez a szerényebb típus akkor ez is jele lehet
vagy ha rámenősebb, figyeld meg hogy ha téged néz akkor tekergeti-e egy hajtincsét
13/13 anonim válasza:
Gyakran néz téged, elpirul.Akár rád is mosolyoghat,de ha olyan, mint én, akkor zavarában lehajtja a fejét, összezavarodik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!