Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik..szerintem szerelmes vagyok de ez nem lényeges. Idén ballag (8.os) és azon gondolkoztam hogy jó e ha ballagás után megírom neki hogy mit érzek. Szerintetek ez jó ötlet?2015. jún. 11. 21:10
1/5 anonim válasza:
Ne írjad,az olyan közhelyes :/ Mondd el neki személyesen :))
2/5 anonim válasza:
NEM. Ugyanis ha te elvarod hogy a fiuk elhivjanak randira es ott valljanak szerelmet szemelyesen,akkor te is tiszteld meg ezzel a fiatalembert.
3/5 A kérdező kommentje:
oké de ehhez hogy szedjem össze magam? :D :)
2015. jún. 11. 21:20
4/5 anonim válasza:
Tanuld meg a romantictól a vágyom rád című dalt (de a győzike részét is amikor ááááá zik) és énekeld el a srácnak, szerintem érteni fogja.
5/5 A kérdező kommentje:
a győzike részét inkább nem xd
2015. jún. 12. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!