Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Szerintetek ez mit jelent? 16/L
Figyelt kérdés
Van egy fú osztálytársam akibe bele vagyok zúgva( de nem tud róla szerencsére).Gimis vagyok de együtt jártam vele általánosba.Ott nem találkoztunk sokat mert külön osztályba jártunk és ott még nem tetszett.Aztán most egy osztályban vagyunk és beleszerettem.Szoktunk beszélgetni és jól kijövünk egymással de nem hiszem hogy tudna rám úgy tekinteni.(Ráadásul mindketten "függői" vagyunk egy sorozatnak ezért ő elkezdte nézni az én kedvencem én meg az ővét):)Mit csináljak?2015. jún. 9. 21:51
1/2 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Azt gondja ha 1 dologban egyezik valakivel az izlese a tobbi dologban is fog ezert kezdte el mezni (valosziunu) a fiuk nagyon gyengek ebben a temaban (foleg iylen korban) vagy valld be neki vagy ne de semmikepp ne ragodj rajta. Ha elmondod akkor 1. Vagy osszejottok es bumm 2. Azt mondja o nem szeret ugy de megerti es tovabbra is baratok maradtok vagy 3. Kozli hogy nem szeret de
Nem erti meg es nem akar majd veled kulonosebben beszlegetni stb. de akkor nem is voltatok igazi baratok. Rajtad all en az elsot javasolom. Mert volt mar olyan hogy a fiunak akkor esett le hogy o is szereti a almyt amikor a lany bevallotta neki...
U.i.: ha bevallod SZEMÉLYESEN tedd és NÉGYSZEM KÖZT
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2015. jún. 10. 13:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!