Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok mind három szemszögből?
Van egy húgotok és egy barátotok.
Ha a nővérnél van a barátja, a húg bugyiban, kis trikóban lenne, nem zavartatja magát.
Beszélgetne vele sokat, stb.
MINDHÁROM SZEMSZÖGBŐL !
18.
nővér : 19
fiú: 22
Feltételezve egy normális viszonyokkal bíró családot (ahol nem fér bele, hogy a húg ellopja a nővére barátját, vagy hogy a barátot elcsábítja a húg):
A húgnak melege van, ez az otthoni viselete, és nem szégyenlős. Gondolom, akkor előtted, szüleid előtt, vagy ha van fiútestvéretek előtt is mutatkozik így.
A nővérnek vélhetően furcsa (gondolom ezért született a kérdés), ha zavarja, kérje meg a húgát, öltözzön fel.
A barát szemszögéből, ha normális, ilyenkor is csak azt látja, hogy a barátnője húgával beszélget.
Egy kicsit más, de ha a a barátom szobatársa van éppen egy szál alsóban, akkor is csak a barátom szobatársa marad, nem több (bár ő csak átöltözni szokott néha).
Fúj micsoda mocskos viselkedés, a húgnak észre kéne vennie magát a srácnak pedig zavarba kéne jönni és nem odanézni! Most pedig nyugodtan mutasd meg a hugodnak, meg a pasidnakezt a kommentet, hogy nem csak neked ez a véleményed és micsoda perverz állatok hogy ilyet műveltek!
Najó csak vicceltem, szerintem nincs ezzel különösebb gond és ismét csak azt tudom mondani, hogy a tudósok megállapították hogy a sikeresség (és még jónéhány dolog) nagyrészt a megfelelő kommunikáción múlik. Tisztában vagyok vele, hogy a nők ha valamit nem szeretnek akkor az az, hogy kimondják ami nem tetszik nekik, mert jaaajjj nekik az úgy nem jó nekik ki kell találni mi bajuk van. Hát :) lehet hogy hozzá kéne szokni hogy mondani kell ha valami gond van.
1.A pasi:Hú de jó csaj a barátnőm húga.
Be kellene venni őt is a buliba.Adja is magát.Közvetlen,stb.
2.A húg:Itt van a tesóm pasija.Milyen jó fej.Tök szimpi.Jó lenne nekem is.Felkeltem az érdeklődését.Megnézem bejövök e neki,mert ő nekem igen.
3.És vagy Te akinek az rosszul esik.
Szólj a húgodnak,hogy ne ledérkedjen a fiúd előtt ha nem akar egy nagy maflást.
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!