Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 4 éve szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve szerelmes vagyok egy fiúba de ő ezt nem tudja!? SOS

Figyelt kérdés
Ő a szomszédom ès egy suliba is járunk igy sokszor találkozok már 4 Eve halálosan szerelmes vagyok belé de sajnos még nem mertem neki elmondani mert én 13,5 ő pedig 15 éves sokszor észreveszem annak a jeleit mintha tetszenék neki de utána pár nap mulva ugy hohy mégse... Nagyon kedves velem és nyáron is egy társaságban lógunk igy nagyon megszerettem mit tehetnék?? Most elmondjam neki vagy várjak de már várni sem tudok hiszen már kis harmadikos ként is őt szerettem most (7-es vagyok most) nem tudom mit tegyek....

#szerelem #csak òt
2015. jún. 8. 19:26
 1/3 anonim válasza:
ciki ha 15 évesen még általános iskolás (és nem azt írtad, hogy idén kezdi a középsulit..)
2015. jún. 8. 19:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Gimnáziumba járunk :)
2015. jún. 8. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
ismerős helyzet!!
2015. jún. 8. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!