Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Help pls! Most akkor mit is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help pls! Most akkor mit is érez? Barátnőm szerint belém van zúgva.

Figyelt kérdés

14L.

szóval, van egy fiú az osztályomban, aki igazából nem tudom hogy nekem tetszik e, csak kíváncsi vagyok, mert még új, kb 3 hete jött a suliba.

Összesen 2 tantárgy van amiből nem vagyunk egy osztályban. Igazából ott vettem észre hogy itt van valami, vagy utál valamiért vagy nem tudom, de talán tesin lehetett valami amitől nem szól hozzám. ugye a sulinak 3 tesi terme van, van egy kicsi lent, ami ilyen puha matraccal van lerakva, van egy nagy fenn meg van egy félig nyitott kültéri. mindig a fenti nagyban szoktunk találkozni, beírjuk az e-naplóba h ki van itt ki hiányzik stb aztán lehet választani h mit csinálsz. barátnőmmel eldöntöttük lemegyünk a matracos terembe kidobózni, mert ott voltak legtöbben a fiúk és nem volt akkora tömeg mint fenn mert 2 osztály tesizik együtt. a fiú is lejött, meg egy csomó haverja,és elég népszerű ahhoz képest hogy csak 3 hete jött, nem lett kiközösítve meg semmi, mondjuk nem is néz ki rosszul és elég kedves. szóval, ugye tudniillik hogy elég jó vagyok tesiből, de nem nagyon izgattam magam, amikor a barátnőm kidobták akkor kidobattam magam, nem nagyon mutogattam h ilyen jól meg erősen tudok dobni, jóformán labdához sem jutottam. az egyik fordulóban barátnőmet már elsőre kidobták, de gondoltam most nem fogok utánamenni, és valami brutál sokáig benn maradtam, és mindenkit kidobtam rajta és a haverján kívül. megpróbáltam kidobni, szemeztünk, ő mosolygott, én is mosolyogtam, és kb 3865836 próbálkozás után ki is dobtam, aztán a haverja feladta és kidobatta magát ő is. utána még csináltam pár ilyen sokáigbennmaradós kört, mert dupla óra volt, volt időm rá. aztán átöltözés után rögtön mentem be az infó terembe, köszöntem mindenkinek, a kis baráti körömnek akik körülöttem meg a fiú körül ültek mert pont úgy voltak elrendezve a padok, és ugye az infótanárunk az olyan hogy nagyon szórakozott, kimegy a teremből amikor odaadja a munkát amit csinálnunk kéne stb. azt se veszi észre ha eszünk, éppen ezért megkérdeztem a barátaimat h kérnek e oreós csokit (nem maradt belőle túl sok) csak két kocka, és kérdeztem a fiút h kér e. pont háttal ült nekem, én meg hátrafordultam hozzá mikor kérdeztem, de úgy ült háttal hogy nem pontosan mögöttem hanem egy kicsivel jobbra, és láttam hogy mosolyog, de nem szólt hozzám, ez felidegesített mint az állat, és mondtam a barátjának h szóljon már neki, mire az meglökdösi a vállát, a fiú meg rázza a fejét de még mindig nem szól hozzám, rám se nézett és ez nagyon idegesítő. azóta volt egy kémia, ahol gyakorlatink volt és én más csajokkal meg fiúkkal vegyesen áltam egy körbe, voltunk kb hatan, és odajött, de nem szólt hozzám, mindenkihez rajtam kívül hozzászólt és ez ugy felnyomta az agyvizemet kb mint ha kínoznának. a barátnőm aki mellettem volt kérdezte h mi a baj én meg félrehívtam és elmondtam neki h mi a helyzet, ő azt mondta h tuti belém van zúgva, azért próbál idegesíteni/mosolyog/nem szól hozzám/félénk. Kérdezte hogy engem nem érdekel e a csávó, igazából érdekel, csak nem tudom ezek után mit csináljak/megéri e egyáltalán. Mit csináljak szerintetek?

2015. jún. 7. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
ez tök aranyos szerintem tetszel neki csak direkt adja a hülyét :DD egy idő után talán kiderül minden!
2015. jún. 7. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Gyerekes a kis srác.. :/ Bocsi, ez így van. Aranyos, cuki, de gyerekes.. Én a helyedbe adnék neki egy esélyt, leszólítanám valamilyen indokkal, ha akkor is bámulna, mint a bornyú, kinevetném és lelépnék. :D (THUG LIFEEE)

16/F

Hidd el, utána ő fog idegeskedni, hogy elbaszta, és lehet hogy gyorsan hozzád szól. :) Bár, már vége a sulinak.

2015. jún. 28. 10:30
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem még nincs vége de köszi:)
2015. júl. 3. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Külföldön élsz? Vagy ez valami spéci bentlakásos? :D
2015. júl. 3. 22:35
 5/5 A kérdező kommentje:
külföldön:)
2015. szept. 5. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!