Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
na szóval az történt hogy idén az osztálytársunk lett az unokatestvérem.a legjobb barátomba (lány) vagyok szerelmes. ők utálják egymást. év végére hirtelen kibékültek .egyre gyanusabbak kezdtek lenni mire a szerelmem bevallotta hogy tetszik neki de ne mondjam meg neki.mindenki azt mondta milyen szép pár lennének és hogy mennyire összeillenek.ezzel még nem is lenne baj csak hogy az osztályban volt egy összetűzésem a másik unoka testvéremmel aki egy nap amikor jönnek be szünetről mondja hogy járnak.ez igaz volt és már folyton puszilják egymást.már nem tudok egyikük közelében sem lenni és rosszul érzem magam ha ez témába jön ti mit tennétek a helyemben?légyszi értelmes válaszokat:(

2015. jún. 6. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
vedd őket levegőnek
2015. jún. 6. 18:59
 2/6 A kérdező kommentje:
már próbáltam de folyton ott vannak a baráti körünkben.:(
2015. jún. 6. 19:05
 3/6 anonim ***** válasza:
az ilyen nem az unokatesod... az en uncsim ilyet nem tenne es ensem tudnek vele o 16f en 18f.. nem b*szod at a legjobb baratod/rokonod..
2015. jún. 6. 20:12
 4/6 A kérdező kommentje:
de nem tudom hogyan legyen mert a tesi év végén már elmarad és akkor szabadórán mersz vagy merszezünk és mindenki azt akarja tőlük hogy...tudjátok
2015. jún. 6. 21:29
 5/6 A kérdező kommentje:
segítsetek mit csináljak?
2015. jún. 7. 11:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Segítsetek pls !😞😭
2015. jún. 7. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!