Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kiút a Friendzoneból?
Van egy "csaj haverom" aki eléggé bejön már régóta, csak ugye neki meg van 10-20 fiú barátja, amiből én is egy vagyok. Elmondása szerint én vagyok a legjobb barátja és rengeteg időt töltünk el együtt.
Persze ismerjük egymást már 6-7 éve, és ezalatt 3 pasija is volt, és mindhárom alkalommal egyből hozzám futott hogy kisírja magát.. (aztán talált még egy bunkót, mert ugye az összes pasija bunkó állat, ezt is onnan tudom hogy mindig rendszeresen hozzám jár sírni a pasis bajaival) és elmondása szerint olyan vagyok neki mint a bátyja.
Kihalt az ügy?
Tapasztalatok?
Esetleg tanácsok?
Én már figyeltem.. a csicska nyomi srác vagyok.
egyszer hívta telefonon az egyik barátnőjét hogy menjünk el hármasban sétálni, ennyit mondott a telefonba rólam a csajnak "Ne aggódj, ez a srác nem veszélyes." egyértelműen lefordítva "Ne aggódj, ez nem fiú" ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!