Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy közeledjen felém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy közeledjen felém?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos, igyekszem rövid és lényegretörő lenni. Én egy 16 éves fiú volnék, és nagyon de nagyon bejön nekem egy szintén 16 éves csaj. A gond csak az, hogy mindketten kicsit érzékenyebbek és visszahúzódóbb típus vagyunk.

Bár én szívesen beszélgetnék vele, sőt, nem egyszer kezdeményeztem már vele beszélgetést, de mondjuk úgy: 10-esek vagyunk,tavaly egy árva szót se beszétünk, most meg létrejött egy közös baráti társaság (4-5 ember) és így nagyritkán összefutunk (4-ből 2-re ment el, folyton beteg szegény - ezenkívül sajnos hajlamos a depresszióra is)

Nekem nagyon bejön, mert így elsőre magamra emlékeztet - nekem is voltak hasonló bajaim, ám töbé-kevésbé leküzdöttem. - bár még mindig az a véleményem hogy nem tudok róla eleget.

Esetleg valami tipp, hogy lehet egy ilyen lányhoz közel kerülni? Előre is köszi, és elnézést, ha túl hosszú lett a szöveg.

2015. jún. 4. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel hasonlo cipoben jartal ezert te tudod a legjobban hogy milyen merteku kozeledes az amit meg jol fogad. Beszelgessetek segits neki, vidd el hozza a hazit ilyesmi. Errztesd vele hogy megerted es hogy fontos szamodra.

18/L

2015. jún. 5. 01:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Először is találkozni és beszélgetni kéne vele megint.

Viszont most ne a semmiről beszélgessetek hanem kérdezd meg hogy mi a problémája.

Nyugtasd meg hogy benned megbízhat és bátran elmondhatja mert te is hasonlókon mentél keresztül és megérted.

Ha még ez sem elég neki akkor mondjál el valamit magadról ami neked volt rossz és akkor látni fogja hogy te is el mered mondani és akkor ő is megnyílik.

Na aztán ha egyszer bele kezd be sem fog állni a szája és akkor nyert ügyed van.

Nem kell mondani hogy ez privát beszélgetés tehát ha megint együtt a társaság akkor félre hívod őt vagy leszakadtok egy kicsit a többiektől.

Amúgy facén is lehet vele beszélni és ott el tudod hívni hogy kettesben legyetek.

2015. jún. 5. 03:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Azt tudja hogy velem is történtek hasonló dolgok, és már beszélgettünk erről - egészen megnyílt előttem.

De azóta nem volt semmi. Főleg a barátnője társaságában van, nem tudom hogy tereljem magamra a figyelmét, miről beszélgessek vele.

2015. jún. 5. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit kell ezen ennyit vesződni.

Írj neki facén hogy találkozzatok kettesben.

Aztán ha már együtt vagytok arról beszéltek amiről akartok.

Erre nem kellenek konkrét ötletek, mindketten suliba jártok és ha akármivel kapcsolatban felteszel neki egy kérdést a válaszból 10 újabb kérdést lehet kovácsolni.

A haveroddal nem görcsölsz azon hogy miről beszélgessetek hát a lánytól sem kéne ennyire félned.

Lazíts és viselkedj természetesen, a többi jön magától.

2015. jún. 6. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!