Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez k***s gondolkodas 15 evesen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez k***s gondolkodas 15 evesen?

Figyelt kérdés

A korombeliek jarnak egy tizenevessel es honapokig eveki nem akarnak szexet.

En meg 20-30 as fiura vagyok. Havernak vagy szexre vagy minketto

Meg nem volt baratom

Regen enis szerelmet akartam de nem akarok fajdalmat

AZ emberek felenknek ismernek

Egy kicsit szigoruan lettem nevelve AZ aggodas miatt

AZ emberek nem fogadtak el soha

Meg kiskoromban megoltek AZ igazi enem aki Nagy hulyesegeket csinalt, de nekem nem okoz oromot fajdalmat okozni masnak

2015. jún. 4. 18:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, de te is tudod, hiszen felmerült benned.

Még nem volt barátod, de rögtön dugnál idősebb pasikkal...elég gáz vagy.

Mindenki akar szerelmet, és ezek az emberek sem akarnak fájdalmat (mert ki akarna? ezzel az erővel mindenki lehetne az te hülye felfogásodon), de mégis becsusszan nekik. És kibírják, te meg akaratszegény vagy.

Ja, és az emberek még kevésbé fognak elfogadni téged, ha így fogsz viselkedni. Legalábbis én szóba se állnék veled.

Én is huszonéves vagyok, gyere, segítek beindítani a karriered.......

2015. jún. 5. 00:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, annyit érdemes tudni hogy ezen az oldalon a mindenkivel kompromisszumot kötő tanácsokban szegény hasztalan válaszolók általában a 75-80% osak. Mivel sok veled egykorú még inkább fiatalabb kisgyerekek lepik el az oldalt.Tőlük nem kapsz értelmes tanácsot. Puritán módon, olvasd el a véleményeket és úgy dönts hogy ezt egy kis taknyos írta vagy egy tapasztalt huszonéves. És a nép kedvéért ismétlem :D : (A kisfiús "swag" "emo" stílus természetesen nem a férfiasság kategóriába tartozik)
2015. jún. 5. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!