Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiú és lány közt lehet még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BingoUniti kérdése:

Fiú és lány közt lehet még barátság ezek után?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel , és tegnap úgy döntött h szakít velem . mind1 miért . csak az a furcsa hogy ő is szeret engem és még én is őt de valamiért nem akar velem lenni . Születésnapjára kapott tőlem egy szív alakú párnát megkérdeztem tőle hogy azzal mi lesz azt mondja éjjel nappal mellette lesz , és az összes közös képünk is ott lesz . fotók amiket elő hivattunk . mit gondoltok ? barátság ebből még lehet ? vagy későbbi szerelem ?

2015. jún. 4. 17:28
 1/4 Marko polo ***** válasza:

Furcsa barátnőd van...

Szerintem semmi sem lehetetlen :D

De ettől még furcsa....

2015. jún. 4. 17:36
 2/4 Csibuk911 válasza:
barátság az ritka egy kapcsolat után ..szinte mindig ot lesz az az érzés hogy mi történt és ez téged fog bántani de ha barátok is lesztek az a megdöglött a kutyád de megtarthatod cimü dolog ..föleg ha barátok vagytok és a lány ösze jön valakivel....csak idegileg köszülsz ki teljesen..mert bizakodtál benne h ujra együtt lehettek..
2015. jún. 4. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:

" Születésnapjára kapott tőlem egy szív alakú párnát megkérdeztem tőle hogy azzal mi lesz azt mondja éjjel nappal mellette lesz , és az összes közös képünk is ott lesz ."

Nincs elég dráma az életében? Na, akkor majd kreál egyet magának...eljátszhatja a mártírt, meg a hattyú halálát. Aztán meggondolja magát. Lehet túlzásba vitte a szappanopera sorozatok nézését.

2015. jún. 4. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igazi barátság fiú-lány között nem volt és nem is lesz. Legalább az egyik fél MINDIG több dologra gondol.
2015. jún. 5. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!