Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám megvalósítani,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megvalósítani, úgy hogy ne értsen félre semmit?

Figyelt kérdés
szerelmes vagyok egy srácba, de nem tudom eldönteni, hogy viszont szeret-e vagy nem. jóban vagyok az egyik legjobb haverjával is, és tudom hogy szoktak beszélni rólam, személyesen és facebookon is. azt gondolom, ha vissza tudnék olvasni, csak néhány napot az üzeneteikben, azonnal rájönnék, hogy érez irántam a srác. hogyan tudnám ezt megcsinálni? arra jutottam, hogy a barátja felé kéne közelítenem, de hogy? nem akarom hogy megtudja, de azt se akarom hogy azt higgye hogy el akartam lopni a tenefonját vagy ilyenek (gondoltam rá hogy elcsenem, megnézem az üzeneteit a sráccal aztán visszarakom a telefonját a cuccai közé). mit kéne csinálnom?
2015. jún. 2. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
inkább ne keverd bele a haverját szerintem. kérdezz rá a srácnál inkább
2015. jún. 2. 19:55
 2/6 A kérdező kommentje:
és mit kérdezzek tőle? nem akarom hogy rájöjjön. szimplán kérjem el a mobilját egy percre? :D
2015. jún. 2. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy illetlenség más üzeneteibe belenézni? Inkább hívd el a csávót valami közös programra, hogy "jaj, képzeld, lesz egy koncert, de egyedül nincs kedvem elmenni, eljönnél-e velem" stb.
2015. jún. 2. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
talan beszelj a sraccal kettesben? O.o mas uzeneteibe beleolvasni taplosag es kesz nem ez a modja ennek....
2015. jún. 2. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez izgi kerdes😀 de nehogy elolvasd a beszelgeteseiket!!!!
2015. jún. 2. 22:50
 6/6 A kérdező kommentje:
de azt szeretném elkerülni, hogy bárki rájöjjön hogy szerelmes vagyok a srácba! tudom hogy bunkóság, de más olyan módszert nem tudok, amiből nem jönnének azonnal rá. a fiút elhívni valahova/beszélni vele erről a témáról semmikép sem akarok. és amiről nem tud az nem is fáj neki...
2015. jún. 3. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!