Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Teljesen össze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Teljesen össze vagyok zuhanva.

Figyelt kérdés
Az egyetlen ember aki érdekel nem tart szépnek sem, és nem szeret, teljes bizonyossággal tudom, hogy más tetszik neki (aki természetesen tökéletesen néz ki). Ő is tökéletes, vagyis szerintem az, nincs egy négyzetmillimétere ami ne tetszene, de ő meg jópár alkalommal inzultált a külsőm egyes részei miatt, még ha nem is akarattal bunkóságból, nagyon mellbevágott és rosszul esett. :( Ő még csak nem is az a tipikus menő rosszfiú, sőt, inkább a csendesebb, tanulósabb fajta. Általában csak tanulnivalók miatt ír Facebookon is, kezdem azt érezni hogy kihasznál, ami szintén rossz érzés, mert élőben általában kedves, tehát azt sem mondhatom hogy gonosz velem. Mostanában elalvás előtt mindig bőgök, folyton csak arra tudok gondolni hogy Ő csúnyának tart, és soha nem fog szeretni. 9.-es 15L vagyok amúgy. Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, és tudom, hogy már az agyatokra megy a milliomodik ilyen, de kérlek, segítsetek. :(((((((((
2015. máj. 31. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet akit ő tart szépnek ,épp az a csúnya,vagy ő maga a csúnya,te meg keress jobb embert
2015. máj. 31. 22:00
 2/3 anonim válasza:
Szia 15eves lany vagyok. :) ha gondolod irj es beszelgethetunk. Velem is volt már hasonlo. :(
2015. máj. 31. 22:02
 3/3 anonim válasza:
15 eves lany vagyok en is, nekem is volt/van ilyen problemam... Irj privatban ha akarsz, remelem tudook segiteni mert tudom hogy milyen szar erzes... 15L
2015. jún. 1. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!