Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit mondanátok erre a kérésre szülői szemmel?
15 évse vagyok. Ma fél éve, hogy megvan a barátom. Anyukámék imádják, szeretik, ha itt van. Hétvégén akár hajnali 2-3-ig is itt lehet. Én 1:30-ig lehetek náluk, mivel anya sokkal nyugodtabb, ha itt vagyunk. Nagyon szeretnénk együtt aludni. Vajon megengednék anyáék kb 1 hónap mulva? /akkor leszünk 7 hónaposak./
Ti mit mondanátok? 15 és 19.
Igen.
Igazábol szerintem semmi ésszerűség nincs abban, hogy 2-3-ig itt lehet de nem alszik itt. Bár még meg sem kérdeztem, nem akartam elsietni a dolgokat.
szerintem ők tudják azért, hogy nem csak filmeztek :D
az írásodból az jön le, hogy jó a kapcsolatod a szüleiddel, nyitottak, és kedvelik a barátodat, szerintem megengednék, de én nem ismerem őket. én egengedném, nekem is engedte anya a te korodban.
azért mindenképp finoman vezesd fel, ne tolakodóan. az első alvás legyen nálatok, és akkor anyukádék is talán nyugodtabbak lesznek :)
Persze. Anya nagyon szereti, mindig kérdezget róla stb.
Csak kicsit félek ill. tartok attól, higy mit mondana.
Köszi:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!