Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit mondanátok erre a kérésre szülői szemmel?
15 évse vagyok. Ma fél éve, hogy megvan a barátom. Anyukámék imádják, szeretik, ha itt van. Hétvégén akár hajnali 2-3-ig is itt lehet. Én 1:30-ig lehetek náluk, mivel anya sokkal nyugodtabb, ha itt vagyunk. Nagyon szeretnénk együtt aludni. Vajon megengednék anyáék kb 1 hónap mulva? /akkor leszünk 7 hónaposak./
Ti mit mondanátok? 15 és 19.
Voltunk már együtt. Nem hülye ő sem.
Köszönöm a válaszokat!
Én engedném, ahogyan a legtöbb normális szülő is.
Ha már voltatok együtt, és ezt ők is tudják, akkor kétlem, hogy elleneznék.
A másik pedig, hogy inkább engedném, hogy a saját ágyában, normális körülmények között szeretkezzenek, mint kint az utcán valahol ha nem engedem nekik.
#6 vagyok
Beszéld meg velük, hogy védekeztek rendesen, hátha akkor beleegyeznek.
Az igazság az, higy fogalmam sincs, higy mit gondolnak. De úgy is tudják, hogy fél év után nem csak filmezni járunk egymáshoz. Továbbá, mikor anyukámmal a nőgyógyásznál jártunk /fertőzésem volt/ akkor is már mondta, hogy a védekezés fontos stbstbstb. Ja, és pluszba néha szoktak félreérthető "vicceket mondani" vagy utalni.
Nem kérdeztem még meg tőle. Kb 1 hónap múlva lenne. De lehet hogy nemsokára megkérdezem.
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még, a ti nézőpontotok szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!