Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit mondanátok erre a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit mondanátok erre a kérésre szülői szemmel?

Figyelt kérdés

15 évse vagyok. Ma fél éve, hogy megvan a barátom. Anyukámék imádják, szeretik, ha itt van. Hétvégén akár hajnali 2-3-ig is itt lehet. Én 1:30-ig lehetek náluk, mivel anya sokkal nyugodtabb, ha itt vagyunk. Nagyon szeretnénk együtt aludni. Vajon megengednék anyáék kb 1 hónap mulva? /akkor leszünk 7 hónaposak./

Ti mit mondanátok? 15 és 19.

2015. máj. 31. 15:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Éves* elírtam
2015. máj. 31. 15:29
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
Ja én megendgedném, DE használjatok óvszert!!!!!!!
2015. máj. 31. 15:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg meg. Viszont a védekezés nagyon fontos. Ne hidd el neki, ha azt mondja, nem lesz baj majd kiveszi időben.
2015. máj. 31. 15:32
 4/13 A kérdező kommentje:
A védekezés alap!
2015. máj. 31. 15:32
 5/13 A kérdező kommentje:

Voltunk már együtt. Nem hülye ő sem.

Köszönöm a válaszokat!

2015. máj. 31. 15:33
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Én engedném, ahogyan a legtöbb normális szülő is.

Ha már voltatok együtt, és ezt ők is tudják, akkor kétlem, hogy elleneznék.

A másik pedig, hogy inkább engedném, hogy a saját ágyában, normális körülmények között szeretkezzenek, mint kint az utcán valahol ha nem engedem nekik.

2015. máj. 31. 15:58
 7/13 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Beszéld meg velük, hogy védekeztek rendesen, hátha akkor beleegyeznek.

2015. máj. 31. 15:58
 8/13 A kérdező kommentje:

Az igazság az, higy fogalmam sincs, higy mit gondolnak. De úgy is tudják, hogy fél év után nem csak filmezni járunk egymáshoz. Továbbá, mikor anyukámmal a nőgyógyásznál jártunk /fertőzésem volt/ akkor is már mondta, hogy a védekezés fontos stbstbstb. Ja, és pluszba néha szoktak félreérthető "vicceket mondani" vagy utalni.

Nem kérdeztem még meg tőle. Kb 1 hónap múlva lenne. De lehet hogy nemsokára megkérdezem.

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még, a ti nézőpontotok szerint.

2015. máj. 31. 16:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha már úgy is voltatok együtt, és szeretik ők, és ott lehettek egymásnál sokáig is, akkor szerintem meg fogják engedni.
2015. máj. 31. 16:07
 10/13 anonim ***** válasza:
én megengedném de ez is szülőre válogatja
2015. máj. 31. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!