Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14.5 evesen gaz ha meg nem csokoloztam senkivel? 14.5/L
Figyelt kérdés
Vannak barataim(fiuk is)es lett volna ra alkalmam mar de en csak "fulig szerelmesen"akarok smarolni...es erre meg nem volt alkalmam.....Mi baj lehet velem?2015. máj. 31. 12:28
2/16 anonim válasza:
Még nem vagy lekésve semmiről. 18 éves korodig szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem csókolóztál. Persze utána se gáz, csak már az ritkaság.
3/16 anonim válasza:
Egyaltalan nem:-) en 15 eves.voltam pl :)
4/16 anonim válasza:
van egy börtönszekció, ahol csak gyilkosok ülnek. Akkor most te gáz vagy, mert nem gyilkoltál, mint ők? Nem értem meg sose ezt a közösségi nyomásos "gáz vagyok?" marhaságot.
5/16 anonim válasza:
É nekem még párkapcsolatom se volt. 15,5F
Az enyém az gázabb!
6/16 anonim válasza:
Nem gáz... Nekem eddig se barátom, se csókolózás
14/l
7/16 anonim válasza:
Nem tudom miert lenne gaz...:) en nemsokara 16 leszek es meg nekem sem volt se csok,se kapcsolat....ja bocsi:D meg az ovodaban:) nem kell ezen gorcsolni...
8/16 anonim válasza:
Én teljes mértékben egyet érte veled abban, hogy csak igazán szerelmesen szeretnék csókolózni. Eddig két embert vissza is utasítottam (többen nem próbálkoztak). Teljesen rendben van ez így.
14,4L
9/16 anonim válasza:
szerintem nem gáz, akkor tedd, amikor jól esik.
20.259(10x-25)/L
10/16 anonim válasza:
Nem gáz. Én 18 éves koromban csókolóztam először.
20,85/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!