Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Adj tanácsot, mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adj tanácsot, mit tegyek? (Szöveg a leírásban)

Figyelt kérdés
(TUDOM NEM KÉT SOR DE AZÉRT HA TUDOD OLVASD EL) Tegnap este voltunk a "barátnőmmel" és a haverokkal sétálni. Nem is bulizni meg szórakozni mert eléggé visszahúzódóak vagyunk. Szóval a barátnőmmel már 2 hónapja voltunk együtt, én teljesen tiszta szívemből szerettem őt. De nem is ez a lényeg. Már jó ideje érlelődött egy dolog, és ez a dolog az hogy lehet hogy ő szerelmes egy másik lányba és a lány akibe szerelmes az is az én barátnőmbe szerelmes. (Fogalmazás 1*) Amikor kinn voltunk a parkban, én beszélgettem a haverokkal, és ő avval a lánnyal. Mondták hogy egy picit el mennek a fal mögé beszélgetni 5 percre mert "csajos" dolgokról szeretnének beszélni. Hát ez az 5 perc át változott 10 percre és abból 20 percre. Akkor már érdekelt hogy mit csinálnak. Oda mentem a fal mögé és ott csókolóztam és ölelkeztek. Meg bírtam volna érteni ha lány a fiúval csókolózik, de LÁNY A LÁNNYAL ? Ez milyen már ? Nem vagyok rasszista de ez engem egy picit lesokkol, és az is hogy engem csak átvert hogy így szeretlek meg úgy szeretlek :( . Mit tegyek? Már ki szerettem belőle ? De valamiért nem hagy nyugodni ez a dolog. :'(

2015. máj. 31. 10:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Most nem fogok ide irogatni ,de DE :D 5eves szintre : ha nem fogadod el a masikat,mert "más" (persze ez mist kicsit tul le van egyszerusitve )..de tenyleg nem akarok vitazni ezen:) olvass egy kicsit utana vagy kerdezzed meg az egyik tanarodat:)
2015. máj. 31. 22:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát igazából tényleg nem értem miért irkálunk erről, mert az biztos hogy ennek köze nincs a rasszizmushoz. A tanáraimat meg nem nagyon kérdezem meg, mert úgy pár ezer km távolság van köztünk, már fel se ismernének szerintem :)
2015. máj. 31. 23:05
 13/13 anonim ***** válasza:
A rasszizmus azt jelenti,hogy embereket megkülönböztetsz...és ebben benne van az is ,ha meleg az illető . Nem akarok beleszólni és beszállni a vitába ,de ez így van.
2015. jún. 1. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!