Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Adj tanácsot, mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adj tanácsot, mit tegyek? (Szöveg a leírásban)

Figyelt kérdés
(TUDOM NEM KÉT SOR DE AZÉRT HA TUDOD OLVASD EL) Tegnap este voltunk a "barátnőmmel" és a haverokkal sétálni. Nem is bulizni meg szórakozni mert eléggé visszahúzódóak vagyunk. Szóval a barátnőmmel már 2 hónapja voltunk együtt, én teljesen tiszta szívemből szerettem őt. De nem is ez a lényeg. Már jó ideje érlelődött egy dolog, és ez a dolog az hogy lehet hogy ő szerelmes egy másik lányba és a lány akibe szerelmes az is az én barátnőmbe szerelmes. (Fogalmazás 1*) Amikor kinn voltunk a parkban, én beszélgettem a haverokkal, és ő avval a lánnyal. Mondták hogy egy picit el mennek a fal mögé beszélgetni 5 percre mert "csajos" dolgokról szeretnének beszélni. Hát ez az 5 perc át változott 10 percre és abból 20 percre. Akkor már érdekelt hogy mit csinálnak. Oda mentem a fal mögé és ott csókolóztam és ölelkeztek. Meg bírtam volna érteni ha lány a fiúval csókolózik, de LÁNY A LÁNNYAL ? Ez milyen már ? Nem vagyok rasszista de ez engem egy picit lesokkol, és az is hogy engem csak átvert hogy így szeretlek meg úgy szeretlek :( . Mit tegyek? Már ki szerettem belőle ? De valamiért nem hagy nyugodni ez a dolog. :'(

2015. máj. 31. 10:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Figyelj! A lány MEGCSALT!!! Te pedig kiszerettél belőle. Remélem már rég szakítottatok.
2015. máj. 31. 10:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Oké hogy nem vagy rasszista, de az hogy jön ide?
2015. máj. 31. 10:57
 3/13 anonim válasza:
A barátnőd valószínűleg bisex. Szerintem nem vert át téged sem, csak nem tudta h most szereti azt a másik lányt vagy nem.
2015. máj. 31. 11:02
 4/13 anonim ***** válasza:
hogy jön ide a rasszizmus??? :D
2015. máj. 31. 11:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Rassziasta??
2015. máj. 31. 11:11
 6/13 anonim ***** válasza:
* rasszista??
2015. máj. 31. 11:11
 7/13 anonim ***** válasza:

Ugy jon ide h a lany vagy a lanyokat szereti vagy mindket nemet:D hulyek vagytok?

Am ezt szerintem megkene beszelni ...neki es neked is jobb lesz:)

2015. máj. 31. 16:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Ugy jon ide h a lany vagy a lanyokat szereti vagy mindket nemet:D hulyek vagytok?

Köszönöm, nem vagyok hülye veled és a kérdezővel ellentétben. A rasszista szónak köze nincs ahhoz hogy valaki heteró/meleg/lezbikus-e.

2015. máj. 31. 17:07
 9/13 anonim ***** válasza:
A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel ....:) kivacsi vagyok hany eves vagy...lehet h a fent leirt szoveget sem erted ....koszontem
2015. máj. 31. 22:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Köszi, tudok olvasni, viszont a rasszizmus még mindig nem ide illő szó, attól hogy valaki bu zi vagy lezbi még ugyanahhoz a rasszhoz tartozik mint te. A rasszizmus a cigány, néger, egyéb nemzetiségek ellen irányuló gyűlölet, nem pedig a melegek ellen.
2015. máj. 31. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!