Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hova mehetnénk el, milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova mehetnénk el, milyen programot csinálhatnánk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Van egy legjobb fiúbarátom,lassan 1 éve,akibe úgy érzem belehabarodtam kb.1-2 hónapja,de sajna visszafordíthatatlanul.

A fiú részéről is vannak elég egyértelmű jelek,vagy néha apró kis "odaszólások"

Szeretném biztosra megtudni, hogy ő is érez e valamit,ezért valami olyan programot szeretnék keresni,ami egyben romantikus,vicces,és nem feltünő egy fiúnak!

Előre is köszi!:)

2015. máj. 31. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:
menjetek moziba például, vagy lassan itt a jó idő el lehet menni strandra :D amugy az hogy mennyir lesz neki feltűnő az szerintem attol függ hogy milyen gyakran csináltok ilyen közös programot. ha soha nem volt még hasonlo akkor biztos meg fog lepődni egy kicsit :)
2015. máj. 31. 09:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben különösebb program nélkül rákérdeznék, hogy el tudna e képzelni veled többet, mint barátság. Ha pozitív a válasz akkor : "Kipróbáljuk?"
2015. máj. 31. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2015. máj. 31. 14:57
 4/4 A kérdező kommentje:
15/L 17/F :)
2015. máj. 31. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!