Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az egyik fiú osztály társamba. Hülyeség lenne ezt csinálni? 15/F
na akkor ujj ötlet.
beszéljetek a melegekről,és piáljatok,ha valami konkrétabbat mond tesz,akármi akkor lassan hajolj közel hozzá,mosoly,és egy ártatlan szájra puszi. ha bejöszneki akkor vissza csókol. vagy nem oké és felrug. esetelg bevallja,hogy neki nem igazán jöszbe,vagy hogy nem tudja ezt mire vélni stb.
majd írdmeg mi lett.
Ez nagyon rossz ötlet
Kb 16 voltam amikor a legjobb haverom megcsókolt, sejtette hogy meleg vagyok, de en meg nem álltam készen saját magamnak sem beismerni.
Megaláztam ahogyan csak tudtam, el is költözött
Nyilván mar idősebb fejjel bánom az egészet, de kb ra 4evre találkoztunk, es ott folytattuk a baratsagunkat, ahol abbahagytuk, mert tenyleg társak vagyunk
Szerintem az a lényeg, hogyha meg is próbálod, akkor úgy csináld, hogy ne derüljön ki először, hogy meleg vagy. Arra gondolok, hogy leültök beszélgetni és arra tereled a szót, hogy mit gondol róluk. Ha úgy jön ki, hogy esetleg utálja őket, akkor úgy állítod be magad, hogy te is. Sokkal egyszerűbb kijönni az esetleges sikertelenségből.
Bár ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!