Szerelmes vagyok, de nem ismerem annyira. Hogyan irjak neki vagy valami? Többi lent.
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és tetszik az egyik évfolyamtarsam. Nem merek rá írni Facebookon mert másfél éve "ismerem" és szerintem furcsa lenne, ha csak úgy ráirnek. Mit csináljak? Vagy nem kéne ennyire félnem?? Suliban beszélgetni meg nem nagyon tudunk mert másik osztályba jár és a két osztály viszonya nem valami jó :( max a folyosón köszon, hogy "Szia Vera :)" de azt is ritkán :( de ha köszon már attól is elolvadok :( mit csináljak??2015. márc. 19. 21:10
2/4 A kérdező kommentje:
:/
2015. márc. 19. 21:14
3/4 anonim válasza:
írj rá h mizujs? beszélgessetek alap témákról mint pl a zene v film
4/4 anonim válasza:
A szomszedom egyszer azt mondta,hogy a csajjal aki tetszik,szerezzek kozos temat.Van is,de ugy sem tetszem neki.Probalj "kozos temat" talalni.Akkor megertitek egymast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!