Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány október óta jóban vagyunk és a második találkozásunknál lekaptam..telyesen beleszerettem..és ő nem igy volt vele .azt csináltuk hogy ilyen barátság extrakkal..nélkülem ment bulizni és egy másik fiúval elvolt..és megtudtam..akkor igy felhoztam neki a témát és bevallota hogy szeret es hogy nem fordul tobbet elő ..mondtam neki akkor hogy az utolsó eselye fog kavarni mással..azóta már le is feküdtünk párszor.szóval megvan a szeretet de nem járunk mert a őt sokan nem bírják és csak basztatnának..majus vegen voltunk megint buliban ..elkeveredtunk egymástól és lattam hogy egy fiúval nyal..kerdeztem tőle hogy ez mi.azt mondta hogy nem akarta és hogy szeret.es nem csal meg tobbet.megbocsaktott neki.de már nemtudok benne bizni

.szerintetek megérdemel mégegy esélyt?

2015. máj. 30. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,nem köcsögségből,de nem érdemel meg téged
2015. máj. 30. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
NEm jártok. Akkor mégis mért lenne hűséges? Itt nincsenek olyanok hogy esélyek. Ne várd el tőle, hogy kielégítsem azok után, hogy még fel sem vagy hajlandó vállalni őt.
2015. máj. 30. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát szerinted? Kétszer rajtakaptad... és hányszor nem, amiről nem tudsz? Hagyd a fenébe! Keress olyan lányt, aki tényleg szeret és nem csak mondja. Ne áltasd magad, aki tényleg szeret, annak csak te létezel.
2015. máj. 30. 21:44
 4/4 anonim válasza:

Egyikőtök sem kutya...

Te is olyan vagy mint ő, lefekszel vele de nem jártok. A kur.vád ő vagy mi?

De mindketten fiatalok vagytok szóval érthető ha nem komoly párt keresel, de már ha eleve így mész bele az egészbe, akkor az alapból nem komoly.

Na mindegy, kamasz dolog ez..

2015. máj. 30. 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!