Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan tovább?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tovább? Többi lent:

Figyelt kérdés
Még régebben (3 éve) beszéltünk először, de akkor még nem voltunk agyilag helyben. Mármint kisebbek voltunk. 2 éve felfigyeltem rá, mert kinézetre nagyon jól néz ki, és ha az ember jól megismeri nem csak a külsőjével varázsolja el. Szóval 2 évvel ezelőtt belezúgtam. Neki mindig más lányok tetszettek, de a lányok rendre visszautasították őt, aminek örültem de nyomasztott a tudat, hogy engem észre sem vesz pedig ott vagyok előtte. Nap, mint nap találkoztunk az iskolában, a városban. 2 hónapja akárhányszor köszöntem neki először elmosolyodott és azután köszönt vissza. Pár hete megtetszett neki az unokatestvérem (vele nem nagyon tartom a kapcsolatot). Utáltam a lányt. Meg tudtam volna ölni akárhányszor csak láttam. De aztán kezdett elmúlni ez a "szerelem". Már belefáradtam az egészbe és kezdtem elfelejteni a mosolyát, a nevetését, a szemeit..... Pár nappal ezelőtt viszont észrevettem, hogy mikor kimegyek az iskolában az udvarra, ő a szokásos helyén, a lepcsőn ülve bámul engem. Néha mikor hátra mentünk a barátnőmmel (aki a bodyguardom :3) a hátsó udvarra rendszerint utánunk jött. A barátnőm (nagyon, nagyon dilis) folyton szívatott, hogy ezt akar meg azt akar a srác. De ma besokkolt. Beszélgettünk Facebookon és elküldtem neki (a srácnak) egy fényképet a mai topjoy-os kupakomról ("Valaki veled akar lenni"). Hiba volt. Visszaírta, hogy mennyire igaz az üzenet. Erre én azt írtam: "Ugyan már, ki akarna velem lenni? (:". A válasza az volt, hogy "én". Konkrétan rohantam a telefonom után és felhívtam a barátnőmet, hogy azonnal jöjjön át. Hiába dilis, ő az én "lelkipásztorom". Átbeszéltünk mindent. Hétfőn újra iskolába kell mennem és szembe kell néznem VELE. Mosolyognom kell és úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben volna. De belül millió darabra törtem, Mit tegyek?? Én még mindig szeretem ott mélyen, valahol de nem bízom meg benne 100%-osan. (13 éves, lány vagyok)

2015. máj. 30. 19:48
 1/7 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos:D amúgy hogyha ő nem hozza elő akkor hagyd az egészet,de ha előhozná akkor meg tedd amit a szíved súg:)De szerintem adj neki még egy esélyt,ha meg elrontja akkor sz*rd le. 15/L
2015. máj. 30. 19:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát. Ma ültünk a padon, "tiszta véletlenül" egymás mellett. Én a cipőm orrát néztem és nagyon elgondolkoztam. Arra viszont felemeltem, hogy az megfogta a kezem. Ránéztem, erre ő is rám nézett és elmosolyodott.Természetesen visszamosolyogtam rá. Viszont mikor az egyik vadbarom füttyögni kezdett elengedte a kezem.
2015. máj. 30. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Találkozzatok sulin kívül, aztán ha együtt lesztek valószínűleg a srác le fogja szarni a vadbarmokat.
2015. máj. 30. 20:21
 4/7 anonim válasza:
Hát az már biztos hogy tetszel neki,bízz benne hisz mindenki megérdemel egy 2. esélyt.:)
2015. máj. 30. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem legközelebb te fogd meg az ö kezét :)

15/F

2015. máj. 30. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Ugyanazt tudom még javasolni, amit az előző.

Fogd meg a kezét, kezdjetek el beszélni a dologról.

Ebből látni fogja, hogy neked is tetszik. :)

Beszámolhatnál privátban a fejleményekről. :)

15F

2015. máj. 30. 20:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Ha valami változik megírom privátban. Remélem lesz belőle valami. :)
2015. máj. 30. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!