Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy máshogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sonkamonka kérdése:

Mit tegyek, hogy máshogy tekintsen rám?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit szeretek. Legjobb BARÁTOK vagyunk már 2 éve. Elmondtam neki, ő pedig azt hogy csak barát, de van még esélyem.

Hogyan érjem el, hogy szeressen?

2015. máj. 26. 22:10
 1/9 anonim ***** válasza:
nincs esélyed
2015. máj. 26. 22:10
 2/9 A kérdező kommentje:
15/f
2015. máj. 26. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Van még esélyed? Ez bizony egy csúszós téma, mert a nők ilyenkor nem igazán szeretik elveszíteni a legjobb barátot. Ki őszintén, ki pedig az azzal járó jó dolgok miatt (amiért nem kell sokat tennie). Szóval nekem ez a van még esélyed egy ilyen kicsit gumicsontnak tűnik. Esetleg kifejthetnéd kicsit részletesebbnek a kérdést.
 4/9 anonim ***** válasza:
sehogyan nem tudod elérni barát parkolóból nem lehet ki szabadulni
 5/9 anonim ***** válasza:
cls mercedesz vagy bmx r8 közül válassz, vagy mindketőtt vedd meg. Ha ezt meglátja szül neked 8 gyereket is akár.
2015. máj. 26. 22:13
 6/9 anonim válasza:

sajnos nem valószínű hogy kialakul a dolog :/

az én legjobb fiúbarátom is szerelmet vallott nekem, és visszautasítottam.

De megpróbálok mindig tekintettel lenni rá, nehogy megbántsam valamivel.

Ha viszont nagyon nem akarod feladni akkor neked kell tudni legjobban mitől olvad el a csaj :D hisz legjobb barátok vagytok

16l

2015. máj. 26. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:

SZARD LE! 1 hónapig hagyd MINIMUM! :) talizgass más lánnyal, az beszéljetek úgy, hogy lásson titeket, ...tedd féltékennyé!!

az 1 hónapon belül éreztesd vele, hogy ugyan kedves vagy, de nem ragaszkodsz hozzá, koptasd le finoman. aztán ha 1 hónap múlva is keres, akkor hívd el talizni (SOHASE randira) kettesben, egy laza délutánra. éreztesd vele a dolgokat, hogy megtalálhassa benned, amire/akire vágyik (csakis önmagadat add! :)) )! és ne mondd ki, hogy szereted! nem mondani kell, hanem csinálni! :))) amint ő kimondja, azután te is kimondhatod :)

remélem segít a tanácsom :)

2015. máj. 27. 00:02
 8/9 anonim ***** válasza:

majd várom, hogy mi lesz belőle :)

majd írj privit a "randi" után :D

2015. máj. 27. 00:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Jöhet még vélemény!

2015. máj. 27. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!