Ha már eleve "máshogy" jött meg, mikor lehetett beágyazódás? Már ha volt.
Figyelt kérdés
Ma van pont 1 hete, hogy megjött, de a 3. napon el is múlt. És elég gyenge is volt. Első nap élénkpiros, 2. nap már csak barna, 3. nap délutántól már semmi. Gyanakodni kezdtem. Teszt negatív még ma is. 28 napos a ciklusom, hónap közepén volt is egy kis "baleset", de ennek már 22 napja. Szóval azt a teszt már mutatná. Ha már eleve hatással volt a menstruációmra, beágyazódásnak addigra meg "kellett" történnie? Az együttléteket nem tudom visszaszámolni, mert nagyjából kétnaponta voltak... Igazából semmi tünetem nincs, csak idegesít a dolog. Egyedül a sűrű vizelési inger, ami egyik nap van, másik nap nincs. Ivástól függetlenül. Illetve a hasamban napok óta van ilyen bizsergés, vagy remegés, nem is tudom minek nevezzem. 1-1 pillanatra érzem csak. Ennek gondolom semmi köze hozzá, de azért ezt is leírtam.2015. máj. 22. 16:10
1/1 anonim válasza:
Negatív a teszt és megjött. Akkor mire gyanakszol? Nem mindig teljesen ugyanolyan a menstruáció sem, ennek nemcsak terhesség lehet az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!