Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz ha falták-nyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilkooo kérdése:

Szerintetek gáz ha falták-nyalták egymást?

Figyelt kérdés
Szóval a buszon láttam 2 15 éves tinit (fiú, lány) és egész végig csak smároltak meg egymás nyakát csókolgatták. Szerintem ultra ciki volt olyan volt mintha egymást izgatták volna.

#tini #15 éves #nyalták egymást
2015. máj. 25. 17:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
kicsit azért nem kéne nyílvánosan csinálni csinálják a 4 fal között
2015. máj. 25. 17:22
 2/10 A kérdező kommentje:
hát szerintem sem menjenek inkb. szobára megértem hogy szerelmesek de 14-5 évesen nem kéne :)
2015. máj. 25. 17:24
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Fiatalság, bolondság. Engem pl egyáltalán nem zavar. Rövid az élet, hogy ilyenekkel foglalkozzak :)
2015. máj. 25. 17:29
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem csaptál oda valamelyiknek.
2015. máj. 25. 17:38
 5/10 anonim ***** válasza:
hármasnál a pont
2015. máj. 25. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha őket nem zavarja hogy mások is látják, akkor a rózsaszin ködben ők elvannak. :) Egészségükre.

Persze lehet valakit ez zavar, de ha nekik így jó, akkor ezzel nincs mit kezdeni. Amugy meg lehet éppen szobára indultak, csak épp valahogy el is kell addig jutni.

2015. máj. 25. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Én nem igazán nézném végig. Először is, szerintem mindennek meg van a maga helye. Hogy megfogják egymás kezét, egy röpke csókot váltanak vagy ilyesmi, azzal nincsen problémám, de hogy majdnem ott dugnak és cuppognak, mint állat, azzal ki lehet kergetni a világból.

Kettő: Én, ha a barátnőmnek egy kis csókot is adnék, akkor már én lennék az undorító b**i. :)

2015. máj. 25. 17:58
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

7-es fiatalok. Csőlátásuk van a hormonoktól, ha egymásra vannak kattanva, szerinted érdekli őket mi van körülöttük? Egy 15 éves nem úgy gondolkodik mint egy felnőtt. Mindent azonnal akar, nem mellesleg nem igazán foglalkozik a külvilággal, ha kell neki valami és épp megkapja.

Egyszerűen nem kell odafigyelni és kész. Ha rájuk szólna valaki az se érdekelné ilyenkor őket.

2015. máj. 25. 18:04
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as: Én is 15 éves vagyok (7-es válaszoló), valahogy mégse tudom annyira ettől elvonatkoztatni.
2015. máj. 25. 18:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen.

Pont az való nekik, hogy egymást izgassák, de fogadni mernék, hogy másnapra a matekházit nem csinálták meg....;DDD

2015. máj. 25. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!