Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit teggxek? Sokkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit teggxek? Sokkal idosebb nalam.

Figyelt kérdés
15/L vagyok. Van egy kozeli ismeros aki nagyon helyes, 24 eves. Megcsokolt. Ereztuk mind ketten hogy a levego izzik amikor beszelunk, vagytam ra. Majd kesobb talalkozgattunk, ramdiztunk csokoloztunk. Mukodhet ez a kapcsolat? Szeretjuk egymast. Szerelmes vagyok. Hogy mondjam meg a szuleimnek?

2015. máj. 24. 14:07
 1/7 anonim válasza:
100%

Mivel sokkal idősebb nálad, neki már valószínűleg más igényei vannak, mint egy 15 éves lánynak. Nem kizárt hogy egy ideig működőképes lenne a kapcsolatotok, de hosszútávon nem biztos hogy megérné. Más életkorban vagytok, más célokkal ilyenkor még nagyon nagy korkülönbségnek számít a 9 év.

Én a helyedben nagyon átgondolnám, hogy hogyan tovább. Mindenesetre én nem tanácsolnám, hogy belebonyolódj egy ilyen kapcsolatba. Várj még egy kicsit, ismerjétek meg egymást sokkal közelebbről.

Remélem sikerül helyesen döntened! Minden jót! :)

2015. máj. 24. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Igazából működhet a dolog, ha mindketten tudtok alkalmazkodni a köztetek lévő korkülönbség miatti problémákhoz. Legfőképp a srácnak nem árt tudnia uralkodni magán és azt hogy nem feltétlenül kezelhet úgy téged, még ha akár benne is lennél, mint egy korabeli leányzót. de ha a szeretet kölcsönös, és ő tisztel is téged mint nőt, akkor ezzel nem lesz gondotok sok. A szüleidnek pedig ha már megismerted a srácot mindenképp mutasd be. Persze biztos fognak aggódni, sőt talán ellenezni is, de ha a srác szeret téged, akkor meg fogja próbálni minden erejével bebizonyítani azt a szüleidnek, hogy igenis rá bízhatnak téged. Félreértés ne essék, ne azt akartam ezzel írni hogy még gyerek vagy, viszont a szüleid akkor is annak fognak tartani téged ha 30 éves leszel, és persze azért nem teljesen elfogadott társadalmilag 9 év korkülönbség és még fiatalkorú és egy már felnőtt között. De ettől még megérhet egy próbát a dolog. Viszont sok gondotok lesz azzal, hogy a környezetetek, elfogadja ezt.
2015. máj. 24. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Őt vonzza a friss, ropogós pipihusi, te meg kamaszodsz, tombolnak a hormonjaid, ezért gerjedsz rá. Ebből így is úgy is baj lesz, de ti tudjátok. A szüleidnek meg úgy mondd meg hogy: "Anyu, apu, járok egy 24 éves pasival." Én csak annyi tanácsot adnék, hogy használjatok óvszert...
2015. máj. 24. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk azon azért illene elgondolkodni, hogy mennyire lehet épeszű egy olyan felnőtt férfi, aki 15 éves kislányokra vágyik... hisz az még gyerek... ezt nem kéne szerintem.
2015. máj. 24. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:

4-es A kérdésben írta a lányka, hogy ismerőse, beszélgettek, megszerettem és úgy érzi szerelmes. Feltételezzük már jóindulatúan azt, hogy a lány gondolkodik a dolgon, mert ha nem tenné, lehet nem tenne fel kérdést a dologgal kapcsolatban.

Igen van sok lehetőség, hogy ki kezdeményezte, hogy történt az a csók, miért történt. De lényegében pont azért teszi fel a kérdező a kérdést, hogy a kapott válaszok alapján mérlegeljen. Ne akarjunk beleszólni az életébe. Ne akarjunk dönteni helyette. Különböző emberek leírják neki a véleményüket és ebből ő majd hoz egy döntést.

Hogy az most jó döntés-e, vagy sem, hát azt szerintem nem nekünk kellene megítélni. Az ő élete, és pont hogy felelősen próbál gondolkodni, mert megpróbál minden információt összeszedni arról mire kell odafigyelnie.

2015. máj. 24. 14:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolóknak! Azt hiszem megpróbáljuk, szerelmes vagyok belé. Ha a dolog nemműködik, hát akkor tapasztalat szerzés gyanánt volt Értelme a dolognak. Megpróbáljuk. A szüleim...hát majd meglátjuk,remélem bíznak bennem annyira, hogy ezt elfogadják
2015. máj. 24. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok sikert és boldogságot nektek Kérdező!
2015. máj. 24. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!