Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel már egy ideje nem vagyunk együtt, de még mindig szeretem, meg szeretném vele beszélni, de sehogy nem tudom elérni, a telefonszámát hamaros megadja a kersztanyja :D és szerintetek legyek annyira badas, hogy felhívjam, vagy legyek még badas-ebb és menjek át bocsánatot kérni?2015. máj. 24. 00:58
1/9 Halloween Boszi válasza:
Menj át, az a legjobb.:) Abból jobban lejön, hogy fontos vagy neki.
De amúgy mi az, hogy együtt voltatok, de nem tudod a számát? O.o Csak kíváncsiságból, nem kötekedésből.
2/9 Halloween Boszi válasza:
Mármint, neked ő, bocsánat. :D
3/9 A kérdező kommentje:
Tudjuk, csak már mind a kettőnknek le lett cserélve...
2015. máj. 24. 01:07
5/9 anonim válasza:
* badass: meresz,vagany ez az uj slang a fiatalok kozott.
Menj oda es szemelyesen intezd el a dolgot telefonon az olyan felvallrol vevosnek tunik.
18/L
6/9 anonim válasza:
Köszi 5-ös,úgy látszik én már öreg vagyok az ilyesmihez :-)
7/9 A kérdező kommentje:
Oké, akkor átnézek hozzá, köszi a válaszokat!
BAAADAAAS!!!!!! :D
2015. máj. 24. 11:19
8/9 anonim válasza:
Kerdezo dupla S a badass! ( teljesen szoszerinti forditasban bad= rossz ass= segg)
9/9 A kérdező kommentje:
:) Igazából badas = tökös, de semmi baj :P
2015. máj. 24. 16:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!