Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdeményezhetnék?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezhetnék? Ötletek, amivel közelebb kerülhetek hozzá?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú,kicsit fiatalabb nálam,egy suliba járunk.Nem tudom,hogy hogyan közeledhetnék hozzá.Sokszor látjuk egymást a folyosón meg az udvaron is,de nyilván nem akarom feltűnően bámulni :D Úgy vettem észre,mintha mostanában ő is többet figyelne engem,de nem tudom,hogy ez pozitív vagy negatív.Az is lehet,hogy észrevette,hogy bejön nekem..bár általában próbálom úgy csinálni,hogy ne látszódjon rajtam.Mivel kelthetném fel a figyelmét?Hogyan figyelne fel rám még jobban,esetleg annyira,hogy beszélgessünk is?Valami ötletek vagy trükkök,hogy odajöjjön hozzám?Normális válaszokat várok

2015. máj. 23. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Írj rá Facebookon,vagy menj a suliba "hiányos " öltözetbe. Tuti oda fog menni hozzád :D
2015. máj. 23. 19:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Nincs facebookja :(( a másodikat már vártam,hogy mikor fogják írni :'D nem ilyen jellegűre gondoltam,hanem mit tudom én pl."véletlenül" neki megyek,kiveri a cuccaim a kezemből és felsegít vagy valami hasonló :DD
2015. máj. 23. 19:03
 3/14 anonim ***** válasza:
Na de honnan tudod,hogy nincs Facebookja? Lehet hogy valami más névvel van fent vagy mit tudom én :D az,hogy kiveri a kezedből a cuccokat nem jó ötlet,mert mi van,ha nem segít felvenni? :D
2015. máj. 23. 19:05
 4/14 anonim válasza:
Csak nem Nyíregyházán jársz iskolába? :D
2015. máj. 23. 19:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem,ő Pesti :D
2015. máj. 23. 19:23
 6/14 A kérdező kommentje:

hát az ciki lenne,ha nem segítene :DD ebbe már én is belegondoltam:D

amúgy honnan gondolod,hogy Pesti vagyok?

2015. máj. 23. 19:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert tudom,érzem az Erőben :D
2015. máj. 23. 19:54
 8/14 A kérdező kommentje:
hát akkor el kell,hogy keserítselek,mert rosszak a megérzéseid :D
2015. máj. 23. 19:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Akkor budai vagy :D vagy Budapest valamely elővárosában "lakol" :D
2015. máj. 23. 19:57
 10/14 A kérdező kommentje:
nem :D ne is próbálkozz :'D
2015. máj. 23. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!